Antena Meniu Search
x

Un tată a murit strivit sub duba poliţiştilor, care a derapat pe un drum cu gheaţă şi zăpadă, din Argeş!

Un lanţ al erorilor a luat viaţa unui bărbat din Argeş, tatăl a patru copii. Omul a fost lovit în plin şi împins într-un şanţ de o dubă a poliţiei.

Vezi și

Un lanţ al erorilor a luat viaţa unui bărbat din Argeş, tatăl a patru copii. Omul a fost lovit în plin şi împins într-un şanţ de o dubă a poliţiei, care se întorcea din misiune. Şoferul a derapat pe un drum judeţean acoperit de zăpadă, peste care autorităţile spun că nu au avut bani să trimită o sărăriţă.

Bărbatul de 57 de ani nu a apucat să facă nimic pentru a se feri din calea dubei de poliţie. A fost lovit în plin şi împins în şanţul din faţa bisericii. De pe partea cealaltă a şoselei fratele lui a alergat într-un suflet, în timp ce poliţiştii încearcau să-l elibereze de sub greutatea maşinii.

În scurt timp, la locul accidentului se adună mai mulţi localnici şi reuşesc împreună să-l tragă pe sub bărbat de sub greutatea maşinii. Cu toţii reuşesc să se ferească când aceleiaşi porţiuni de drum îi cade în capcană şi şoferul unui taxi. 

Bărbatul mergea la magazin să cumpere mâncare pentru cei patru copii pe care îi creşte singur. Prima ambulanţă a ajuns la locul accidentului după 40 de minute. Tot din cauza condiţiilor de drum.

De altfel, pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se văd dârele de nisip aruncate cu lopata de-a latul şoselei. Fără niciun efect spun localnicii, în timp ce autorităţile judeţene se scuză că nu sunt bani. 

Mai mult, poliţiştii au plecat în misiune cu cea mai veche maşină a IPJ Argeş.

Bărbatul lovit a murit la câteva ore după ce a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Piteşti. Până acum, singurul care a plătit pentru accident este administratorul Drumului Judeţean. Cu o amendă de 2900 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un tată a murit strivit sub duba poliţiştilor, care a derapat pe un drum cu gheaţă şi zăpadă, din Argeş!