Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Vâlcea, bătăuş de meserie terorizează un oraş întreg. Are zeci de reclamaţii, dar mereu scapă de închisoare

Un bărbat din Vâlcea a fost la un pas să fie jefuit la bancomat. În plină zi, l-a atacat un tânăr care a încercat să îi smulgă portofelul, după ce a retras bani.

Vezi și

Un bărbat din Vâlcea a fost la un pas să fie jefuit la bancomat. În plină zi, l-a atacat un tânăr care a încercat să îi smulgă portofelul, după ce a retras bani. Atacatorul a fost acuzat de nenumărate fapte cu violenţă, dar a scăpat de fiecare dată de închisoare, fie pentru că victimele şi-au retras plângerile, fie pentru că judecătorii nu l-au arestat.

Oraşul Berbeşti, judeţul Vâlcea. În plină zi, un bărbat vrea să-şi scoată salariul de la bancomat. În spatele său, un individ îi dă târcoale. Stă suspect de aproape de el. Şi, când prinde momentul, face doi paşi în faţă şi îl loveşte cu pumnul.

Victima este şocată de atac şi încearcă să cheme poliţia. Între timp, agresorul continuă să-l vâneze pe bărbat, furios că nu a reuşit să-i fure portofelul. În cele din urma, victima îşi găseşte refugiul într-un magazin.

Este a treia faptă cu violenţă pe care agresorul o comite în ultimele luni. O alta a fost surprinsă de aceleaşi camere de supraveghere.

Victimă i-a căzut şi vânzătoarea unui magazin care a refuzat să-i mai dea ţigări şi băutură pe datorie.

"A zis că mă taie, mă toacă, mă omoară, pe mine şi pe toată familia mea. Clienţii, îi scotea el din magazin, nu-i lăsa să cumpere. Pe mine mă urmărea când prin faţa magazinului, când prin spate. Am stat încuiată în magazin", se plânge vânzătoarea.

Bărbatul are 32 de ani şi la fiecare sesizare a fost reţinut de poliţişti. A ajuns şi în faţa judecătorilor care au decis însă plasarea lui sub control judiciar. Într-un alt caz, victima şi-a retras plângerea, iar dosarul a fost clasat. Acum, după tentativa de jaf, va ajunge din nou în faţa magistraţilor.

Tupeul bărbatului este cu atât mai mare cu cât majoritatea violenţelor au fost produse pe aceeaşi stradă pe care se află şi sediul poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Vâlcea, bătăuş de meserie terorizează un oraş întreg. Are zeci de reclamaţii, dar mereu scapă de închisoare