Antena Meniu Search
x

Suspectul in cazul crimei din Arges si-a marturisit fapta

Barbatul din Arges banuit ca a macelarit o femeie la ocazie si-a marturisit cu seninatate fapta. Individul, abia eliberat din inchisoare pentru viol, le-a povestit anchetatorilor, fara pic de remuscare, ca a ucis-o pe femeie ca s-o faca sa taca.

Vezi și

Barbatul le-a povestit anchetatorilor tot ce acestia banuiau deja. Dupa ce a luat-o pe Iuliana Neblea la ocazie, a dus-o acasa, unde, spune individul, ar fi intretinut relatii sexuale de bunavoie.

Apoi, femeia ar fi inceput sa planga, iar asta l-a scos din minti. Ca s-o faca sa taca, barbatul a lasa-o fara aer. Cand si-a dat seama ca femeia nu mai respira, individul a incercat sa scape de cadavru.

Seninatatea cu care a povestit tot ce-a urmat i-a socat chiar si pe procurori, care au cerut sa i se faca o expertiza psihiatrica. Intre timp, asteapta si analizele de la IML, care vor arata daca femeia a fost violata sau a consimtit actul sexual.

Suspectul, eliberat luna trecuta din inchisoare dupa ce a incercat sa violeze o tanara sub amenintarea unui cutter, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Daca se va dovedi ca avea discernamant cand a comis crima, risca sa mai petreaca inca 25 de ani dupa gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Suspectul in cazul crimei din Arges si-a marturisit fapta