Antena Meniu Search
x

Bătaie cruntă la Spitalul Judeţean din Timişoara, între o infirmieră şi un paznic (Video)

O infirmieră s-a bătut cu un paznic în Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce agentul de pază nu ar fi permis accesul în incintă unei persoane după încheierea orelor de vizitare. Cele două persoane şi-au împărţit pumni şi jigniri, fiind nevoie de intervenţia Poliţiei pentru aplanarea conflictului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.05.2019, 22:31

Bătaie cruntă la Spitalul Judeţean din Timişoara, între o infirmieră şi un paznic (Video) - opiniatimisoarei.ro

O infirmieră s-a bătut cu un paznic în Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce agentul de pază nu ar fi permis accesul în incintă unei persoane după încheierea orelor de vizitare.

Cele două persoane şi-au împărţit pumni şi jigniri, fiind nevoie de intervenţia Poliţiei pentru aplanarea conflictului.

Bătaie între infirmiera şi paznicul Spitalului Judeţean din Timişoara

Paznicul şi infirmiera Spitalului Judeţean Timişoara s-au luat la bătaie în văzul tuturor, împărţindu-şi reciproc pumni şi jigniri. Motivul de la care a pornit scandalul ar fi faptul că paznicul nu i-a permis accesul în incinta spitalului fiicei infirmierei, după terminarea programului de vizite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra şi-ar fi sunat mama, care a venit imediat să rezolve situatia, precizează opiniatimisoarei.ro, iar femeia a început să-l lovească pe paznic cu pumnii.

Conducerea spitalului precizează că a deschis o ancheta interna pentru a stabili cu precizie ce s-a intamplat si ce masuri administrative vor fi luate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Bătaie cruntă la Spitalul Judeţean din Timişoara, între o infirmieră şi un paznic (Video)