Antena Meniu Search
x

Mai multe mame s-au încăierat şi s-au ameninţat în fața copiilor, în parcul unui cartier rezidenţial situat la marginea Capitalei

O ceartă între copii s-a transformat într-o bătaie generală între părinţi. Mai multe mame s-au încăierat şi s-au ameninţat cu moartea în parcul unui cartier rezidenţial situat la marginea Capitalei.

Vezi și

O ceartă între copii s-a transformat într-o bătaie generală între părinţi. Mai multe mame s-au încăierat şi s-au ameninţat cu moartea în parcul unui cartier rezidenţial situat la marginea Capitalei. În faţa copiilor care plângeau, s-au lovit cu pumnii şi cu picioarele. Câţiva bărbaţi au încercat să le despartă, în timp ce alţi locatari strigau de la balcoane.

Nimic nu opreşte furia mamelor. În imaginile surprinse de un martor, se vede cum femeile se lovesc timp de cel puţin zece minute. Copiii asistă speriaţi la bătaia generală. Unii chiar încearcă să intervină între bătăuşe. Câţiva bărbaţi încearcă să le despartă, dar strigătele şi ameninţările continuă în parcul din cartierul rezidenţial.

Când scandalul pare că încetează, alţi părinţi reiau bătaia. De la balcoane, locatarii strigă disperaţi. 

Zeci de copii au fost martori la bătaie. Nimeni nu i-a mai supravegheat. Psihologii spun că scenele violente îi vor afecta.

Lorena Diaconescu, psiholog: "Copilul preia informaţia. Nu-i putem spune copilului să nu loveşti pe cineva atunci când copilul mă vede pe mine făcând lucrul acesta. Nu putem spune copiilor ce să facă, pentru că ei preiau comportamentele noastre"

O singură mamă a depus plângere la Poliţie. Femeia spune că ar fi lovit-o chiar şi unul dintre taţi. Ancheta s-ar putea extinde. 

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt la IPJ Ilfov: "Politistii au depus o sesizare la DGASPC Ilfov cu privire la evenimente petrecute."

Violenţele în plină stradă devin un fenomen periculos, spun specialiştii. Numai anul trecut, în Ilfov, au fost înregistrate aproape 2.200 de dosare penale pentru loviri şi alte violenţe. Iar de la începutul acestui an, alte 700. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mai multe mame s-au încăierat şi s-au ameninţat în fața copiilor, în parcul unui cartier rezidenţial situat la marginea Capitalei