Antena Meniu Search
x

BEREA, un LEAC de care habar nu aveai! Iată ce beneficii îţi aduce

Berea, în cantităţi mici, desigur, poate fi o minune pentru organism! Aceasta scade riscul bolilor cardio-vasculare, de exemplu

Berea, în cantităţi mici, desigur, poate fi o minune pentru organism! Aceasta scade riscul bolilor cardio-vasculare, de exemplu

De asemenea, este dovedit ştiinţific că ajută şi la creşterea imunităţii, dar şi la reglarea colesterolului.

Principalele proprietăţi nutritive ale berii sunt conturate prin conţinutul său bogat în vitamine, minerale şi antioxidanţi care provin din materiile prime şi care împreună contribuie la o dietă sănătoasă.

Efect anti aging:

Procesul de îmbătrânire duce la apoptoza şi la moarte celulară. Este un proces normal, dar anumite substanţe pot grăbi sau agrava acest fenomen. Radicalii liberi sunt molecule care lezează celulă, ducând la degenerarea şi moartea ei.

Întărirea oaselor:

Siliciul din bere are efecte pozitive în menţinerea arhitecturii osoase, alături de calciu şi fosfor. Este uşor de absorbit de către organism, berea fiind, alături de apă, o sursă importantă de siliciu.

Prin conţinutul său scăzut de calciu şi ridicat de magneziu, alături de efectul diuretic binecunoscut, consumul moderat de bere are rol protector anti-litiaza urinară.

Siliciul din bere (provenit din orz) are o bună biodisponibilitate, asigura densitatea osoasă optimă şi este studiat pentru posibilul rol anti-Alzheimer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » BEREA, un LEAC de care habar nu aveai! Iată ce beneficii îţi aduce