Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bobiță, un câine din Vaslui blocat în curte de epidemia de coronavirus, a supraviețuit o lună fără apă și mâncare

Bobiță, un câine din Vaslui blocat în curte de epidemia de coronavirus, a supraviețuit o lună fără apă și mâncare. Povestea lui e impresionantă, fiind salvat de o asociație de protecție a animalelor din Galați.

de Cosmin Stăniloiu

la 08.04.2020 , 10:25

  • Bobiță nu mai avea de mâncare de o lună.
  • Femeia care-l îngrija nu a putut ajunge la el, blocată de coronavirus.

Bobiță, un câine din Vaslui blocat în curte de epidemia de coronavirus, a supraviețuit o lună fără apă și mâncare. Povestea lui e impresionantă, fiind salvat de o asociație de protecție a animalelor din Galați.

Pagina de Facebook a Asociației Salvați-l pe Lăbuș a povestit în această săptămână cum au reușit câțiva voluntari să ajungă la timp într-un sat din Vaslui pentru a prelua un câine, Bobiță, care de o lună nu mai avea nici mâncare ni apă. Femeia care-l îngrija, trecută de 65 de ani, nu a mai putut ajunge la el, distanța fiind prea mare, 360 de km, de neparcurs în cele două ore, intervalul 11 - 13, când femeia putea ieși din casă.

360 km pentru o viața. ❤🐕🐾

Articolul continuă după reclamă

Astazi Labuș a mai făcut o minune și a salvat o viața de cățel din jud.Vaslui. Am aflat de Bobiță de la o doamna care ne-a sunat disperata, sa ne ceara ajutorul. Stăpânii lui Bobiță au murit de bătrânețe iar el a rămas în gospodărie, sa le păzească munca de o viața. Nu a avut loc în casa nimănui și nici în inima vreunui vecin, să-i poarte de grija; doamna călătorea de la Galați, la fiecare doua săptămâni și ii lăsa mâncare și apa. Și Bobiță aștepta.

Pe acelaşi subiect

Restricțiile de circulație impuse de pandemia coronavirus au împiedicat-o pe doamna care se îngrijea de Bobiță sa ajungă la el, sa ii asigure cele necesare. I-a luat mai bine de o saptamana sa ne gaseasca. Ne-a sunat plângând, ne-a indicat comuna, satul, ne-a dat cheile de la poarta și duși am fost. Pe 8 aprilie se facea o luna de cand nu l-a mai vazut. Cele mai negre gânduri le-am avut pe drum, ca am putea ajunge prea târziu.

Dar n-a fost așa. Răgușit, slăbit, aproape resemnat, Bobiță ne-a lătrat și a venit încet spre noi. Bucuria a fost de nedescris, încă pare un vis. Bobiță e cu noi acum și câte zile o avea, va fi protejat, hrănit si ingrijit in marea casa a lui Labus.

Nu uitați de necuvântătoare, nu lăsați sa treacă o zi fără o fapta bună.

#pandemiedefaptebune", e povestea lui Bobiță.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Bobiță, un câine din Vaslui blocat în curte de epidemia de coronavirus, a supraviețuit o lună fără apă și mâncare