Antena Meniu Search
x

Bomba biologica la fostul spital de boli venerice din Bucuresti

Bomba biologica de la fostul spital de boli venerice din Bucuresti n-a fost dezarmata. Autoritatile au scris amenzi, o parte din gunoaie au fost deja stranse si cam atat.

Vezi și

Nici acum, la o saptamana dupa ce Observatorul a semnalat pericolul, proprietarii n-au fost in stare sa curete si sa sigileze zona.

A trecut o saptamana de cand reporterii Observatorului prezentau imagini incredibile de la fostul spital Scarlat Longhin. O bomba plina cu seringi si probe de sange printre care se perindau hotii de fier vechi. Totul la doi pasi de un liceu unde invata zilnic sute de elevi. Atunci, curgeau si sanctiuni, iar o firma specializata venea sa ridice reziduurile medicale.

Dam 48 de ore pentru salubrizarea si ingradirea proprietatii de catre proprietarii acestor terenuri si cladiri”, a declarat Cristian Piedone, pe 21 martie. De atunci, au trecut patru zile lucratoare. Dublu fata de termenul dat de edil. La spital, insa, nimic nu s-a schimbat. Doar zapada a acoperit gunoaiele. Paznici sunt cainii maidanezi, iar locatari, tot oamenii strazii.

La o saptamana dupa controale, situatia la fostul spital de boli dermato-venerice Scarlat Longhin din Capitala este cam aceeasi. Paza tot nu e, gardul lipseste in continuare, iar oamenii strazii s-au intors sa traiasca printre ruine.

Benzile de plastic montate de politistii sectorului 4 pentru a arata ca aici intr-adevar exista o problema, nu i-au tinut pe oameni deoparte nici macar o saptamana.

Situatia actuala de la spital va mai dura mult si bine, cu sau fara amenzile de 200.000 de lei platite. Proprietarii se cearta intre ei. Miza - 6 milioane de euro. Unul dintre proprietari locuieste in Canada, iar celalalt e, in fapt, o firma care se ocupa de imobiliare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Bomba biologica la fostul spital de boli venerice din Bucuresti