Antena Meniu Search
x

Botosani: Zeci de oameni s-au luat la cearta cu politistii, dupa ce acestia au saltat un tanar acuzat de agresiune

Noapte agitata intr-un cartier marginas, din Botosani. Zeci de oameni s-au luat la cearta cu politistii, cand acestia au vrut sa-l ridice pe un tanar acuzat ca si-a batut un vecin.

Vezi și

Barbatul de 32 de ani a ajuns la spital, dupa ce ar fi incasat mai multe lovituri de pumni si picioare de la un grup de tineri. Acestia ar fi intrat peste el in casa cu scopul de a-l jefui.

Politistii cred ca barbatul pe care rudele si prietenii incearca sa il acopere ar fi intrat impreuna cu cativa prieteni in casa unui vecin si ar fi vrut sa ii fure banii.

Omul si-a pazit bine portofelul, asa ca agresorii s-au razbunat cu lovituri puternice de pumni si picioare.

Speriata, nepoata barbatului a sunat imediat la 112. Oamenii legii nu l-au mai gasit decat pe unul dintre agresori. L-au bagat in autospeciala, dar acesta a fugit. De frica, spun rudele sale.

Agentii au reusit sa-l imobilizeze din nou pe barbat si l-au condus la sectia de politie pentru audieri. El ii va ajuta acum pe oamenii legii sa le dea de urma si celorlalti agresori. Victima a ramas internata in spital pentru ingrjiri de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Botosani: Zeci de oameni s-au luat la cearta cu politistii, dupa ce acestia au saltat un tanar acuzat de agresiune