Antena Meniu Search
x

Boxerul ucis ar fi fost înjunghiat din răzbunare! O spune tatăl îndurerat

A murit luptând până în ultima clipă! Fostul boxer de performanţă Cristi Gălbenuşe a încercat să le ţină piept atacatorilor. Dar în barul din Slatina nimeni nu i-a sărit în ajutor

Vezi și

A murit luptând până în ultima clipă! Fostul boxer de performanţă Cristi Gălbenuşe a încercat să le ţină piept atacatorilor. Dar în barul din Slatina nimeni nu i-a sărit în ajutor

În braţele mamei, un băieţel de trei luni e dus să-şi ia rămas-bun de la părintele lui. Nici măcar nu a apucat să-i spună tată. Cristi Gălbenuşe, tânărul ucis în bar, era înnebunit după fiul lui. Pe contul de Facebook, posta în fiecare zi fotografii bebeluşul. Rămas, acum, singura alinare a mamei lui.

E o zi cumplită în familia fostului vicecampion naţional la box. Tatăl a primit verdictul medicilor legişti: Cristi a fost ucis fără milă.

Sportivul s-a stins pe loc sub privirile încremenite ale proaspetei sale soţii. Aveau doar un an de căsnicie. Şi multe planuri. Tatăl sportivului crede că cel care l-a înjunghiat face parte dintr-o bandă de tâlhari din Slatina. Iar fiul lui, ca agent de intervenţii speciale la o firmă, ar fi încercat să le încurce afacerile, aşa că ar fi premeditat crima.

Astăzi, soţia lui a mai găsit putere să zâmbească atunci când îşi privea băieţelul în vârstă de trei luni. Pentru el, trebuie să găsească puterea de a merge mai departe.

Călăul tânărului de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru omor. În memoria lui Cristi, în această seară, familia şi prietenii au plecat într-un marş îndoliat, pe străzile din Slatina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Boxerul ucis ar fi fost înjunghiat din răzbunare! O spune tatăl îndurerat