Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Coșul tradițional, cadou de sărbători pentru angajați

Produsele româneşti nu au concurenţă de Sărbători. Tot mai multe firme le dăruiesc angajaţilor coşuri de Crăciun cu de toate: cozonac, zacuscă, icre, tobă şi ţuică. Bucatele tradiţionale ajung şi pe mesele românilor din străinătate care trăiesc cu dorul de casă.

de Redactia Observator

la 29.11.2019 , 21:41

Produsele româneşti nu au concurenţă de Sărbători. Tot mai multe firme le dăruiesc angajaţilor coşuri de Crăciun cu de toate: cozonac, zacuscă, icre, tobă şi ţuică. Bucatele tradiţionale ajung şi pe mesele românilor din străinătate care trăiesc cu dorul de casă. Fermierii spun că abia fac faţă comenzilor şi asta deşi preţurile sunt considerabil mai mari decât în magazin. 

Românii au început deja să pregătească cadourile de sărbători. Siguri că nu dau greş, mulţi mizează pe produsele tradiţionale româneşti.

Pentru fermierii care au atestate pentru produse tradiţionale este cea mai aglomerată perioadă din an. Au o listă lungă de comenzi. În special din partea companiilor care caută daruri speciale pentru angajaţi.  

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tăria şi mezelurile tradiţionale iau drumul altor ţări. Ajung pe mesele românilor plecaţi la muncă în străinătate. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gusturile autentice au însă un preţ. Un cozonac atestat tradiţional costă 45 de lei kilogramul, pe când cel din supermarket, fabricat industrial, nu depăşeşte 30 de lei pe kilogram. Şi toba este cu 10 lei pe kilogram mai ieftină în magazinele mari

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru ca un produs să fie atestat traditional trebuie ca materia primă sa fie 100% din România şi să nu conţină niciun fel de chimicale, coloranţi sau aditivi. În plus, cantitatea pe care o poate fabrica un producător tradiţional este limitată la câteva sute de kilograme pe zi. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Coșul tradițional, cadou de sărbători pentru angajați