Antena Meniu Search
x

Coșul tradițional, cadou de sărbători pentru angajați

Produsele româneşti nu au concurenţă de Sărbători. Tot mai multe firme le dăruiesc angajaţilor coşuri de Crăciun cu de toate: cozonac, zacuscă, icre, tobă şi ţuică. Bucatele tradiţionale ajung şi pe mesele românilor din străinătate care trăiesc cu dorul de casă.

de Redactia Observator

la 29.11.2019, 21:41

Vezi și

Produsele româneşti nu au concurenţă de Sărbători. Tot mai multe firme le dăruiesc angajaţilor coşuri de Crăciun cu de toate: cozonac, zacuscă, icre, tobă şi ţuică. Bucatele tradiţionale ajung şi pe mesele românilor din străinătate care trăiesc cu dorul de casă. Fermierii spun că abia fac faţă comenzilor şi asta deşi preţurile sunt considerabil mai mari decât în magazin. 

Românii au început deja să pregătească cadourile de sărbători. Siguri că nu dau greş, mulţi mizează pe produsele tradiţionale româneşti.

Pentru fermierii care au atestate pentru produse tradiţionale este cea mai aglomerată perioadă din an. Au o listă lungă de comenzi. În special din partea companiilor care caută daruri speciale pentru angajaţi.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tăria şi mezelurile tradiţionale iau drumul altor ţări. Ajung pe mesele românilor plecaţi la muncă în străinătate. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gusturile autentice au însă un preţ. Un cozonac atestat tradiţional costă 45 de lei kilogramul, pe când cel din supermarket, fabricat industrial, nu depăşeşte 30 de lei pe kilogram. Şi toba este cu 10 lei pe kilogram mai ieftină în magazinele mari

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru ca un produs să fie atestat traditional trebuie ca materia primă sa fie 100% din România şi să nu conţină niciun fel de chimicale, coloranţi sau aditivi. În plus, cantitatea pe care o poate fabrica un producător tradiţional este limitată la câteva sute de kilograme pe zi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Coșul tradițional, cadou de sărbători pentru angajați