Antena Meniu Search
x

Cadouri de lux de la șefi: cardul parfumat, lampa care levitează

Câteva mii de români vor primi anul acesta de la angajatori cadouri de lux. Băuturi sau bijuterii al căror preţ trece de câteva mii de lei.

Vezi și

"Pot fi carduri cu cristale, carduri transparente, parfumate (...) mai putem avea carduri cu formă atipică, bio, pictate manual. Vorbim despre un cadou şi atunci cadourile trebuie să fie şi elegante şi drăguţe şi personalizate şi în acest sens noi pune la dispoziţia clienţilor carduri", spune Gina Anastasiu, director de vânzări.

Din ce în ce mai mulţi angajaţi primesc de la şefi astfel de carduri. Sunt reîncărcabile sau cu o sumă fixă de care îţi poţi alege, singur, cadoul.

Cardurile cadou sunt la mare căutare în rândul angajatorilor din SUA. Numai anul trecut, angajaţii americani au primit astfel peste 43 de miliarde de dolari.

În Marea Britanie, şefii au oferit carduri cadou de 5 miliarde de lire sterline în 2012.

La noi, în ultimii ani numărul cardurilor oferite cadou a crescut cu 20%. Şefii care vor să-şi răsfeţe subalternii, comandă daruri de lux.

"Printre cadourile de lux, cele mai inedite sunt bijuteriile cu pietre preţioase, dar şi ceasuri de birou placate cu aur. Un pahar de vin, unic în România, care atunci când se toarnă vin se roteşte de la sine pt a se aera vinu. Un set de ras placat cu aur. Preţul produselor noastre variază între 200 de lei şi 3.000 de lei. La fel de căutate în rândul cadourilor de lux sunt: lampa care levitează, şampania cu foiţă de aur comestibilă, dar şi cutia de ceai muzicală. ", spune Eugen Răsoiu, managerul unui magazin de lux.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Cadouri de lux de la șefi: cardul parfumat, lampa care levitează