Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Cadouri exclusiviste de Valentine's Day

14 februarie este cu siguranţă nu doar ziua preferată a îndrăgostiţilor, ci şi a marilor case de modă. Motivul este evident: dragostea te face mai darnic. În plus, nimic nu se compară cu zâmbetul persoanei iubite în clipa în care primeşte un cadou de designer

Vezi și

14 februarie este cu siguranţă nu doar ziua preferată a îndrăgostiţilor, ci şi a marilor case de modă. Motivul este evident: dragostea te face mai darnic. În plus, nimic nu se compară cu zâmbetul persoanei iubite în clipa în care primeşte un cadou de designer

Dolce Gabbana mizează pe compatibilitate şi atunci când vine vorba de parfumuri lansând o colecţie specială pentru colecţionari. Se numeşte The One şi în traducere ar putea însemna alesul sau aleasa. Este vorba despre două parfumuri atât pentru el cât şi pentru ea, ceea ce ne demostrează că de Valentine's Day ne putem asorta parfumul cu persoana iubită.

Dacă unii consideră că un parfum de calitate este darul perfect pentru Valentine's Day, alţii consideră că accesoriile sunt mult mai potrivite.

De aceea un ceas de la Vacheron Constantin este cadoul ideal pentru Valentine's Day. Celebrul brand elveţian realizează încă din 1755 ceasuri după inima şi dorinţele clientului.  Comenzile nu se realizează după cataloage având modele prestabilite, ci după visurile ascunse ale potenţialilor clienţi, majoritatea chiar după poveşti de dragoste.

Casa Vacheron Constantin este una dintre cele mai exclusiviste din lume şi are doar clienţi de marcă.

Astfel Ţarul Alexandru al doilea al Rusiei sau maharajul Patialei sunt printre cei mai celebri clienţi ai acestor servicii excusiviste. Însă mărimea averii nu garantează faptul că vei deveni client al casei Vacheron Constantin.

Nu toate comenzile sunt acceptate. Pentru fiecare în parte se întruneşte o comisie de etică ce va analiza dacă potenţialul proprietar sau povestea sa îndeplinesc rigorile şi valorile brandului Vacheron Constantin.

Mult mai simplu stau lucrurile atunci când vine vorba despre propunerile de Valentine's Day ale casei Vuitton.

Pe lângă linia de bijuterii cu mesaje sugestive de dragoste, propune o linie de ceasuri care au imprimate holograme cu inimioare, toate pe un fundal de un roşu pasional.

Există designeri care s-au gândit şi la cuplurile homosexuale.

Dsquared merge pe principiul conform căruia orice poveste de dragoste este frumoasă, însă a noastră este preferata mea. Aşa că pentru cuplurile gay a realizat designul unor tricouri inedite având printuri şi mesaje ce propovăduiesc drasgotea, oricum s-ar manifesta ea. Philip Blaine sau Dolce Gabbana au imprimat simboluri ale dragoste pe haine masculine.

Valentino, Moschino, Salvatore Ferragamo sau Karl Lagerfeld propun numeroase accesorii realizate din piele precum brelocuri sau portofele care sunt imprimate cu simbolurile dragostei. Gucci merge mai departe şi le oferă posibilitatea îndrăgostiţilor să îşi scrie propriile nume pe accesoriile dragostei. În timp ce Veuve Clicquot merge pe drumul deja consacrat.

Aşadar, Ziua Îndrăgostiţilor reprezintă un prilej în plus pentru marile branduri ale lumii să demonstreze că - atunci când vine vorba despre design - nimic nu este imposibil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Cadouri exclusiviste de Valentine's Day