Antena Meniu Search
x

Cadouri inedite de Sf. Valentin. Cum vă puteţi surprinde persoana iubită

Pentru majoritatea românilor, cadourile de Sf. Valentin sunt cele standard: ursuleţi de plus, perne în formă de inimă, ciocolată şi - bineînţeles - flori.

de Redactia Observator

la 11.02.2020, 17:14

Vezi și

Pentru majoritatea românilor, cadourile de Sf. Valentin sunt cele standard: ursuleţi de plus, perne în formă de inimă, ciocolată şi - bineînţeles - flori.

Dar, dacă vreţi să fiţi originali, nu vă limitaţi la tradiţionalii trandafiri. Indiferent cât de frumoşi ar fi, sunt cam previzibili. În consecinţă, veniţi cu o idee originală.

Cum ar fi buchetele din fructe, din îngheţată sau chiar din prăjituri. Până în final, aşa rezolvaţi două puncte importante: florile şi dulciurile.

De cele mai multe ori, un buchet de flori este cadoul pe care fiecare femeie îl primeşte - la ocazii speciale - de la partenerul său. Iar, în preajma Sf. Valentin, maeştrii florari vin cu idei inedite pentru clasicul buchet.

Un buchet din flori şi fructe se realizează rapid, în câteva zeci de minute. Însă, dacă doriţi fructe exotice, durata creşte. La fel şi preţul. Astfel, un buchet din fructe autohtone costă 80 de lei, iar pentru cele ce conţin struguri sau kiwi preţul creşte simţitor. 

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cadouri inedite de Sf. Valentin. Cum vă puteţi surprinde persoana iubită