Antena Meniu Search
x

Doi dintre câinii care au ucis șase canguri, la Grădina Zoologică din Timișoara, au fost prinși

Vânaţi în Grădina Zoologică. Toţi cangurii pitici care erau la Grădina Zoologică din Timişoara, din 2007, au fost ucişi de câţiva câini care au intrat noaptea în ţarc, în condiţiile în care nimeni nu supraveghează animalele în acea perioadă. Nici camere de supraveghere nu sunt. Există doar doi poliţişti locali care stau la intrare. 

Iulia Dumitrașcu
de Iulia Dumitrașcu

la 23.09.2020, 21:09

Vezi și
  • Cangurii erau la Grădina Zoologică din Timișoara din 2007.
  • Proprietarii câinilor sunt căutați de autorități.

Cei şase canguri pitici au fost încolţiţi în ţarcul lor. Câinii ar fi reuşit să sape pe sub gardul Grădinii Zoologice, apoi să sară în adăpost. Cangurii n-au avut nicio şansă în faţa celor trei dulăi. 

În adăpostul cangurilor se afla şi această pasăre Emu. Din fericire, ea a reuşit să se salveze datorită picioarelor lungi. A sărit gardul şi a fugit. 

Măcelul a avut loc pe timp de noapte, când nu există niciun îngrijitor. Sunt doar doi polițiști locali, care nu patrulează, ci doar stau de pază la intrare. Nici camere nu sunt în zonă. Angajaţii au descoperit ce s-a întâmplat abia dimineaţă. 

Călin Călămar, responsabil Zoo Timişoara: Din cei trei câini, au prins doi dintre ei. Unul este un ciobănesc german şi celălalt este un metis de Rotweiller. Din ce am înţeles, nu sunt microcipaţi. Când sunt speriaţi, sunetul seamănă cu o pisică care scuipă. Nu ştiu dacă se putea auzi. Şi, de asemenea, câinii când vânează nu latră. 

Cei şase canguri pitici erau adoraţi de vizitatori, în special de copii. Ca să nu fie traumatizaţi cei mici, angajaţii au preferat să le ascundă ce s-a întâmplat. 

Cei doi câini au fost duşi într-un adăpost şi deocamdată nu a apărut nimeni să-i revendice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Doi dintre câinii care au ucis șase canguri, la Grădina Zoologică din Timișoara, au fost prinși