Antena Meniu Search
x

Cameraman lovit mortal de o maşină în timp ce filma un accident rutier

Meseria de jurnalist este extrem de periculoasă. La aproape zece ani după ce colegii noştri s-au stins în tragedia de la Mihăileşti, un alt jurnalist şi-a pierdut viaţa pe o şosea din Buzău.

Vezi și

Filma o ştire când, un şofer grăbit, spun poliţiştii, a ieşit în decor şi l-a lovit. Colegii săi s-au ferit în ultima clipă din faţa bolidului.

Era al doilea accident pe care Laurenţiu îl filma în mai puţin de oră. În primul, care s-a întâmplat la numai câteva sute de metri mai încolo, un om a murit, iar alţi trei au fost răniţi. De data asta era vorba doar de o maşină ieşită în decor, dar Laurenţiu s-a oprit să filmeze. Nu s-a gândit că această decizie îi va aduce sfârşitul.

Totul s-a întâmplat atât de repede încât şoferul nu a putut face nimic ca să evite tragedia.

Colegii jurnalistului au reuşit să se salveze din calea bolidului în ultima clipă. El n-a mai apucat s-o facă şi a fost prins între două maşini, ca într-o menghină.

E posibil ca acesta să fi surprins în ultimele secunde de viaţă imagini care-i vor ajuta pe poliţişti să afle cine-i vinovat pentru această tragedie. Agenţii au ridicat camera de filmat. Şi inspectorii de muncă au deschis o anchetă.

În urmă cu aproape zece ani, tot pe o şosea din Buzău s-au stins alţi doi jurnalişti, corespondenţii Antena 1, Elena Popescu şi Ionuţ Barbu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cameraman lovit mortal de o maşină în timp ce filma un accident rutier