Antena Meniu Search
x

Un campion la tir e de negăsit!

"Aţi scăpat de mine!". E mesajul sfâşietor lăsat de un adolescent de clasa a X-a, campion naţional la tir, părinţilor lui. Băiatul din Focşani a lăsat biletul pe o masă din camera de cămin unde locuia şi de atunci nu a mai fost văzut. Toţi ai lui sunt terifiaţi, cu atât mai mult cu cât nu găsesc niciun motiv plauzibil pentru dispariţie.

Vezi și

"Aţi scăpat de mine!". E mesajul sfâşietor lăsat de un adolescent de clasa a X-a, campion naţional la tir, părinţilor lui. Băiatul din Focşani a lăsat biletul pe o masă din camera de cămin unde locuia şi de atunci nu a mai fost văzut. Toţi ai lui sunt terifiaţi, cu atât mai mult cu cât nu găsesc niciun motiv plauzibil pentru dispariţie 

Costel Zaharia are 16 ani şi este din Adjud. Un adolescent care nu ar fi dat niciodată bătăi de cap părinţilor. Şi chiar dacă ar fi fost aşa, nu s-ar fi pus niciodată problema mustrărilor.

Dintre toate, Costel a ales lumea sportului. Avea un program bine organizat, cu antrenamente în fiecare dimineaţă. Nu neglija nici şcoala, pentru că niciun profesor la care părinţii lui se interesau nu se plângea de notele lui. Miercuri seara nu l-a mai întrebat nimeni cum i-a fost ziua. Pentru că n-a mai dat nimeni de el.

Un mesaj care i-a sfâşiat şi pentru care nu găsesc o logică nici acum. De două zile, nu-l mai găsesc nici pe el. Şi-ar fi luat din cămin câteva haine şi şi-a aruncat telefonul la gunoi. E tot ce mai ştiu despre el.

Acesta a dispărut voluntar din incinta unui club sportiv din municipiul Focşani. Se fac cercetări pentru identificarea acestuia.

În luna martie, băiatul a câştigat medalia de aur la Campionatul Naţional de Tir Sportiv juniori II. Părinţii lui speră să nu fie şi ultima

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un campion la tir e de negăsit!