Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Când intră pensiile pe card în august 2024

Milioane de români din întreaga ţară şi chiar din străinătate aşteaptă cu nerăbdare, deja, să încaseze pensia aferentă lunii august.

de Redactia Observator

la 01.08.2024 , 20:30

Când intră pensiile pe card în august 2024
Când intră pensiile pe card în august 2024 - Profimedia

 Milioane de pensionari îşi fac, deja, calcule pentru luna aprilie şi pentru modul în care urmează să-şi drămuiască pensia aferentă lunii respective.

Pensionarii  vor primi pensiile pentru luna august 2024 conform unui calendar specific, care este folosit lună de lună, diferențiat între cei care primesc banii prin poștă și cei care îi primesc pe card.

Pentru cei 2.500.000 de pensionari care primesc pensiile prin poștă, banii vor fi livrați de poștași în perioada 1-10 august. Casele de Pensii au colaborat intens cu Poșta Română pentru a se asigura că toate deciziile de recalculare a pensiilor, deja emise în număr de 1.000.000, vor ajunge la destinatari în aceeași perioadă.

Articolul continuă după reclamă

Când intră pensia pe card

Pe acelaşi subiect

Pentru pensionarii care au optat să primească pensiile pe card, banii vor fi intra în cont între 12 și 14 august. Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a încheiat convenții cu mai multe bănci pentru a facilita această modalitate de plată. 

2,5 milioane de români vor primi 250 de lei în plus la pensie

Pensionarii cu venituri mai mici de 2000 lei lunar primesc în august 250 de lei în plus, a anunțat premierul Marcel Ciolacu la mijlocul lunii iulie. Astfel, peste 2,5 milioane de persoane vor încasa banii în august

„Continuăm un program important un impact social major pentru persoanele aflate în situații defavorizate. Pensionarii cu venituri mai mici de 2.000 de lei lunar și persoanele cu dizabilități primesc o nouă tranșă de 250 de lei pentru produsele alimentare și mese calde”, a declarat premierul înaintea ședinței de Guvern.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Când intră pensiile pe card în august 2024