Antena Meniu Search
x

Carne de miel retrasă de la vânzare

E ceva putred în România! De fiecare dată când se fac controale în magazine sau pieţe. De pildă azi, când inspectorii OPC s-au războit cu mai mulţi comercianţi din cea mai mare piaţă din Ploieşti.

Vezi și

 Au găsit carne de miel fără documente sau ţinută la căldură. Trebuiau să fie ţinute în lade congelatoare la -18 grade. Asta spune inspectorul. Vânzătorul vede complet diferit problema.

Vrea, neapărat, să fie în congelator. În congelator nu le vede lumea! Prin urmare, au trântit bucăţile de carne pe tejghea. Ce mai contează sănătatea clienţilor dacă lor le intră banii în buzunar? Şi în acelaşi stil par să gândească mulţi comercianţi, mai ales acum, de sărbători, când lumea dă năvală în pieţe.

Inspectorul s-a lăsat purtat şi de mirosul cozonacilor. Doar că nici aici lucrurile nu au mers ca la carte. A luat un cozonac cu nucă arătos de la nasul vânzătorilor şi i-a citit eticheta.

Au urmat alţi vânzători la rând. A curs astăzi cu amenzi la halele din Ploieşti. Dar cel mai important este că zecile de kilograme de carne de miel care ar fi pus în pericol sănătatea clienţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Carne de miel retrasă de la vânzare