Antena Meniu Search
x

Carne de porc vândută în mizerie, într-o cunoscută piaţă din Bucureşti (Video)

Angajaţi cu fişe de analize expirate şi carne ţinută în condiţii mizerabile! Asta au găsit astăzi inspectorii ANPC în hala veche din Piaţa Obor. Acolo, mii de oameni îşi fac cumpărăturile în fiecare zi. O echipă Obsevator a sesizat autorităţile. Zeci de kilograme de carne au fost retrase.

de Redactia Observator

la 17.12.2019, 21:03

Vezi și

Angajaţi cu fişe de analize expirate şi carne ţinută în condiţii mizerabile! Asta au găsit astăzi inspectorii ANPC în hala veche din Piaţa Obor. Acolo, mii de oameni îşi fac cumpărăturile în fiecare zi. O echipă Obsevator a sesizat autorităţile. Zeci de kilograme de carne au fost retrase de la vânzare.

Sunt imaginile care i-au şocat pe comisarii ANPC în luna septembrie. Alimente precum carne, lapte sau ouă erau depozitate în subsolul plin de şobolani. Atunci, ANPC a decis să închidă hala. 

Administratorii au transmis însă că au făcut o igienizare completă, aşa că tarabele sunt din nou pline. 

Astăzi, cu o săptămână înainte de Sărbători, nicio regulă nu este respectată. 

Şorici cărat în saci de gunoi, organe de porc şi carne - în afara vitrinei frigorifice, iar fiecare colţ este plin de mizerie. Comercianţii nu au o problemă să manevreze marfa fără mânuşi, deşi pun mâna pe bani.

Grav este că şi consumatorii ating marfa fără să realizeze cum răspândesc bacteriile. Echipa Observator a sesizat imediat Direcţia Sanitar-Veterinară. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până la această oră, au fost verificaţi trei operatori economici, inspectorii DSV au retras zeci de kilograme de carne, iar un angajat avea fişa medicală expirată. Au fost date amenzi de peste 20 de mii de lei.

Autorităţile fac un apel la clienţi, să cumpere alimente doar din spaţii autorizate şi orice neregulă observată să fie sesizată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Carne de porc vândută în mizerie, într-o cunoscută piaţă din Bucureşti (Video)