Antena Meniu Search
x

Carnea de porc dăunează grav sănătăţii

Carnea de porc este cea mai bună legumă, spun românii. Aşa se face că pe masă, au stat în toate cele trei zile de Crăciun, la loc de cinste, sarmalele, friptura şi cârnaţii.

Vezi și

Nutriţioniştii au avut însă dreptate, iar bucatele le-au venit până la urmă de hac oamenilor. Doar în Bucureşti, în prima zi de Crăciun, peste o mie de oameni au sunat la 112 să ceară ajutor medicilor.

Românii nu s-au învăţat minte şi se pregătesc acum să o ia de la capăt. Doar vine revelionul.

"Noi, nutriţioniştii, spunem mereu consumaţi fructe şi legume, pentru că ele sunt alimente vii, ele au enzime care ne dau viaţă şi ele au în primul rând fibrele alimentare. toate aceste fibre alimentare ajută la evacuarea rezidurilor şi cumulilr la nivelul nostru intestinal", spune Lavinia Ciuzău, nutriţionist. 

Sarmale, cârnaţi, friptură, caltaboş, salata de beauf, slănină, tobă. Toate stropite cu alcool. Aşa arată zilele acestea meniul în casele celor mai mulţi români.

Cei care încalcă sfaturile nutriţioniştilor o fac pe pielea lor. În prima zi a Crăciunului, numai în capitală, 1200 de oameni au cerut ajutorul mediciilor prin serviciul unic de urgenţă 112.

Iar medicii se tem că prima zi din anul următor va fi cel puţin la fel de grea. Tocmai de asta ne recomandă să consumăm cu moderaţie mâncăruri grele, şi să nu ocolim legumele şi fructele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri sociale » Carnea de porc dăunează grav sănătăţii