Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Case cu 10.000 de euro

Casele de vacanţe scumpe, care sunt gata abia în câţiva ani, nu mai sunt o afacere. Asta pentru că proprietarii îşi doresc o investiţie minimă şi un timp cât mai scurt până la mutare

de Redactia Observator

la 18.04.2015 , 19:59

Casele de vacanţe scumpe, care sunt gata abia în câţiva ani, nu mai sunt o afacere. Asta pentru că proprietarii îşi doresc o investiţie minimă şi un timp cât mai scurt până la mutare

Containerele care pot fi amplasate oriunde, cu 3 camere mobilate şi cu un preţ de pornire de 10 mii de euro par a fi soluţia. 

10.000 de euro pentru 2 camere, o bucătărie şi o baie într-un container din fier. O asemenea casă de vacanţă poate fi amplasată oriunde, iar proprietarul se poate muta imediat. Ideea aparţine unor dezvoltatorii imobiliari veniţi din Bulgaria, care vor să facă la noi în ţară şi un complex rezidenţial.

Vezi și

Oferte sunt şi pentru cei care preferă un apartament clasic, la bloc. O garsonieră în Fundeni, de 30 de metri pătraţi, costă 17 mii de euro.

Apartamentele de două camere sunt şi ele mai accesibile. O locuinţă în Bulevardul Basarabiei costă 55.400 de euro, preţ în care sunt incluse un loc de parcare şi boxa. La acelaşi preţ, în Vitan, dezvoltatorii oferă bonus mobilierul. Şi mai acesibilă este zona de sud a Capitalei. În Piaţa Sudului, un apartament se vinde cu aproape 40.000 de euro.

La apartamentele cu trei camere, preţurile variază între 48.000 de euro şi 100.000 de euro. În Bulevardul Basarabiei, de exemplu, preţul este de 83 de mii de euro pentru 81 de metri pătraţi.

Oferte sunt însă pentru toate buzunarele.

La capitolul vile, cea mai ieftină ofertă se află în Corbeanca. Cu 60.000 de euro proprietarul primeşte şi un lot suplimentar de 500 metri pătraţi de teren.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Case cu 10.000 de euro