Antena Meniu Search
x

Ponturi pentru a alege anvelopele perfecte de iarnă!

Au profitat de vremea bună, ca să-şi echipeze maşina pentru zăpadă. Şoferii au stat la coadă astăzi, pentru schimbarea cauciucurilor.

Vezi și

Au profitat de vremea bună, ca să-şi echipeze maşina pentru zăpadă. Şoferii au stat la coadă astăzi, pentru schimbarea cauciucurilor. Ştiu că în prag de iarnă pericolul e mare şi amenzile usturătoare.

Niciun şofer înţelept nu pleacă spre munte fără cauciucuri de iarnă. Chiar dacă temperaturile au fost blânde astăzi, vremea e imprevizibilă la altitudine. 

Înainte să vă cumpăraţi cauciucurile, cereţi detalii specialiştilor şi nu mergeţi doar pe varianta "cel mai mic preţ". 

Cauciucurile de iarnă originale trebuie să aibă inscripţionate mai multe elemente: dimensiunea, compania şi data fabricaţiei. Nu trebuie să lipsească nici fulgul de iarnă desenat pe anvelopele pentru sezonul rece. 

Preţul unui cauciuc bun începe de la 200 de lei. În funcţie de maşină, anvelopele pot depăşi 1.200 de lei bucata.

Cristian, specialist service auto: "Dacă luaţi de pe internet o să aveţi o mică problemă. Trebuie să vă ocupaţi dumneavoastră de garanţie."

Cauciucurile pentru iarnă au garanţie de 2-3 ani. Ele trebuie schimbate la cel mult 5 ani. 

Sfatul specialiştilor este să vă cumpăraţi anvelopele de iarnă din astfel de centre specializate în vânzarea şi montarea lor. Aici se montează gratuit în momentul în care le cumpăraţi şi dacă aveţi probleme cu garanţia şi anvelopele stricate sunt schimbate pe loc. 

Specialiştii nu recomandă nici cauciucurile second-hand. Cele de iarnă sunt obligatorii atunci când drumurile publice sunt acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Ponturi pentru a alege anvelopele perfecte de iarnă!