Antena Meniu Search
x

Caz revoltător în Balş! O fetiţă cu dizabilităţi a fost agresată într-un centru de plasament

Caz revoltător în Balş! O fetiţă cu dizabilităţi a fost agresată într-un centru de plasament de femeile care ar fi trebuit să o îngrijească. Incidentul a fost filmat cu telefonul, cel mai probabil de un alt copil instituţionalizat.

Vezi și

Caz revoltător în Balş! O fetiţă cu dizabilităţi a fost agresată într-un centru de plasament de femeile care ar fi trebuit să o îngrijească. Incidentul a fost filmat cu telefonul, cel mai probabil de un alt copil instituţionalizat. În imagini se vede cum îngrijitoarea agresivă o loveşte de mai multe ori pe fetiţă, apoi cere ajutorul unei colege ca să ia copilul cu forţa şi să îl izoleze în altă cameră. Deşi scena şocantă durează minute bune, nimeni nu sare în ajutorul copilei care plânge şi ţipă în tot acest timp. Atenţie, urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional!

Sub o ploaie de lovituri şi înjurături, fetiţa lipsită de apărare este aruncată de îngrijitoare pe o canapea. Femeia care ar trebui să-i acorde copilului îngrijire şi atenţie specială pare dezlănţuită.

Şocată, copila plânge fără încetare şi ripostează. Este momentul în care îngrijitoarea cere ajutorul colegei ei şi împreună o apucă pe fetiţă de mâini şi o duc cu forţa într-o altă cameră.

Incidentul a fost filmat cu telefonul, probabil de un alt copil instituționalizat. Acesta a anunţat o vecină, iar femeia spune că nu a fost prima dată când îngrijitoarele au fost agresive.

Imaginile au ajuns şi sub ochii inspectorilor de la Direcția pentru Protecția Copilului Olt.

Un psiholog se va ocupa acum special de cele şase fete care au fost sub paza îngrijitoarelor agresive.

Responsabilii de la Protecţia Copilului au sesizat şi poliţia. În funcţie de rezultatul anchetei, cele două îngrijitoare s-ar putea alege cu dosare penale pentru rele tratamente aplicate minorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Caz revoltător în Balş! O fetiţă cu dizabilităţi a fost agresată într-un centru de plasament