Antena Meniu Search
x

Caz șocant în Argeș! O tânără însărcinată în 9 luni a fost lovită în burtă, cu o pilă din metal, chiar de fratele ei

O tânără însărcinată în 9 luni a fost lovită în burtă, cu o pilă din metal, chiar de fratele ei, care a fost reţinut de polițiști.

O tânără însărcinată în 9 luni a fost lovită în burtă, cu o pilă din metal, chiar de fratele ei, care a fost reţinut de polițiști.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani din Leordeni, judeţul Argeş, a fost reţinut, luni seară, sub acuzaţia de violenţă în familie şi vătămare corporală.

Poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi, duminică seară, despre faptul că un bărbat şi-a agresat sora cu doi ani mai mică, însărcinată în 35 de săptămâni, aruncând spre aceasta cu o pilă metalică de drujbă.

În urma anchetei poliţiştii au stabilit că bărbatul locuieşte într-o cameră împreună cu sora sa, diagnosticată cu schizofrenie, şi cu fiul acesteia, în vârstă de doi ani.

Duminică seară, bărbatul a mers acasă după ce a consumat alcool, s-a luat la ceartă cu sora sa şi a aruncat către aceasta cu pila din metal, lovind-o în burtă.

Femeia a fost dusă la spital, unde a fost supusă unei operaţii de urgenţă pentru scoaterea copilului.

Medicii legişti au stabilit că viaţa femeii a fost pusă în pericol în urma loviturii, astfel încât, în cursul zilei de luni, încadrarea juridică a fost schimbată, bărbatul fiind cercetat pentru violenţă în familie cu raportare la infracţiunea de vătămare corporală.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Caz șocant în Argeș! O tânără însărcinată în 9 luni a fost lovită în burtă, cu o pilă din metal, chiar de fratele ei