Antena Meniu Search
x

Video Ce e "Casa Vrăjitoarelor", afacerea prin care Alex vrea revoluţioneze turismul în Gorj. Proiectul e destinat copiilor şi va fi deschis de Paşte

O nouă atracţie turistică şi-a deschis porţile în Gorj, la poalele Transalpinei. Cine a văzut lumea pe dos la Căsuţa Răsturnată trebuie să se întoarcă să descopere şi Castelul Vrăjitoarelor. Ideea aparţine unui tânăr din zonă care pariază pe turism pentru dezvoltarea satului în care locuieşte.

de Redactia Observator

la 10.04.2023, 18:36

Vezi și

Un castel impunător a fost ridicat în localitatea Bumbeşti-Piţic. De când păşeşti în curte, ai impresia că eşti într-o carte scrisă de Fraţii Grimm.

Totul are o poveste conturată în jurul vrăjitoarelor

Acolo avem spiritele care au fost înlemnite de vrăjitoarea spiritelor care se află în castel. Ele stau în lemn o lună, apoi sunt închise definitiv în nişte măşti, care se vor regăsi pe peretele castelului, în interior. În fiecare încăpere, tronează câte o vrăjitoare. Personajele desprinse din poveşti au fost realizate de un artist plastic din Mehedinţi. Pentru decorul magic, a folosit şi trunchi de copaci sculptaţi cu drujba.

Alex Ducu, proprietar: "Tot ce ţine de partea de design, toate ideile, fiecare lucru unde vine, fiecare vrăjitoare în ce parte vine, în ce colţ, de toate m-am ocupat eu. Biletul de intrare este 15 lei pentru copii şi 20 de lei pentru adulţi. Castelul Vrăjitoarelor va fi deschis şi de Paşte."

Pe acelaşi subiect

Proiectul a fost gândit de Alex în totalitate. Iar împreună cu un arhitect, a lucrat cot la cot cu muncitorii şi a adăugat detalii sugestive clădirii ca să fie exact cum a visat-o.

Alex Ducu, proprietar: Tot ce ţine de partea de design, toate ideile, fiecare lucru unde vine, fiecare vrăjitoare în ce parte vine, în ce colţ, de toate m-am ocupat eu

Biletul de intrare este 15 lei pentru copii şi 20 de lei pentru adulţi. Castelul Vrăjitoarelor va fi deschis şi de Paşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ce e "Casa Vrăjitoarelor", afacerea prin care Alex vrea revoluţioneze turismul în Gorj. Proiectul e destinat copiilor şi va fi deschis de Paşte