Antena Meniu Search
x

Video Ce își doresc femeile atunci când călătoresc

Un studiu recent, prezentat pe o platformă de călătorii, a analizat preferințele femeilor atunci când vine vorba de vacanțe. Deloc surprinzător, doamnele din 24 de țări au răspuns în cor că, dacă ar fi să aleagă o destinație perfectă, atunci ar trebui să aibă obligatoriu ieșire la mare.

de Redactia Observator

la 04.03.2021, 13:31

Vezi și
  • Pentru cele mai multe dintre femei, destinația perfectă trebuie să aibă obligatoriu ieșire la mare.

63% dintre doamnele din România au răspuns fără să stea pe gânduri ca locul perfect pentru o vacanţă este undeva cu iesire la mare sau la ocean.

Explicaţia în acest moment ar putea fi că trăim o perioadă în care destinațiile exotice sunt cautate pentru că sunt retrase şi deci mai sigure. Dar nu cred că motivul e neapărat acesta.

Pe locul al doilea sunt călătoriile în România 20%, iar 20% dintre femei spun ca și-ar dori o vacanță într-un centru de relaxare. Adică una din 5. 

72% dintre femei preferă să se cazeze la hotel

În ceea ce privește cazarea, 72% dintre femei preferă să stea într-un hotel atunci când sunt departe de casă, chiar dacă este vorba și de un număr mic de zile. 

Când vine vorba despre buget, 56% dintre doamne îi dau o singură destinaţie-cumpărăturile. Asta exceptând cazarea şi transportul, desigur. 

Telefonul mobil este folosit intens în vacanța, dar nu pentru fotografii, asa cum am fi tentați să credem, ci în special pentru căutarea de locuri noi - 73%. Tot cam atatea doamne folosesc smartphone-ul pentru a căuta informații despre vreme și atracții turistice. 

Abia putin peste jumatate dintre femei folosesc telefonul pentru postarea pozelor din concediu pe rețelele de socializare. 

In legatură cu acest ultim aspect, 41% dintre femei au declarat că au renuntat în mod deliberat la contactul cu social media în timpul sejururilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Ce își doresc femeile atunci când călătoresc