Antena Meniu Search
x

Ce modele de pantofi vor fi în tendințe în anul 2019

Ne-am obișnuit deja ca începutul anului să aducă o serie de schimbări în ceea ce privește tendințele în modă.

Ce încălţăminte e la modă în 2019
Noile tendinţe în materie de încălţăminte - Pexels

Ne-am obișnuit deja ca începutul anului să aducă o serie de schimbări în ceea ce privește tendințele în modă. Ei bine, anul 2019 aduce o serie de schimbări și pentru modelele clasice de încălțăminte pe care le-am purtat până acum. Iată ce modele de pantofi vor face furori în anul 2019!

5 modele de pantofi la modă în anul 2019

Dacă îți dorești să fii la modă în anul 2019, atunci trebuie să ții cont de câteva reguli generale de stil. Accentul se pune pe câteva piese îndrăznețe care te fac să ieși din zona ta de confort și care îți evidențiază personalitatea puternică. Așadar, iată ce modele de pantofi să ai în garderobă în anul 2019!

Pantofi sport. Nu scăpăm nici în acest sezon de modelele clasice de sneakerși sport, ușor de asortat pentru o mulțime de ținute. Numai buni de purtat de către femeile care nu obișnuiesc des să poarte tocuri, aici găsești o mulțime de modele potrivite pentru toate gusturile:  https://www.epantofi.ro/adidas.html.

Sandale cu vârf pătrat. În acest sezon, sandalele vin cu un stil complet nou. Iubitoarele și pasionatele de modă trebuie să aibă în garderobă o pereche de sandale cu vârf pătrat. Comode, datorită tocului mic, sandalele pot fi purtate la absolut orice ținută deoarece sunt confortabile și aduc o notă elegantă.

Sandale cu cristale. O pereche de sandale accesorizate cu cristale vor adăuga un plus de strălucire oricărei ținutei. Sunt recomandate în special outfit-urilor simple care nu ies în evidență printr-o serie de elemente proeminente.

Pantofi cu pene. Femeile îndrăznețe vor ieși din tipar în acest sezon cu modele de încălțăminte puțin ieșite din comun. În anul 2019 vom renunța la țintele prinse pe încălțăminte și vom purta pantofi cu pene. Da, vei începe sa vezi tot mai des la evenimentele importante încălțăminte cu pene atașate.

Balerini cu fundițe. Detaliile suplimentare ale balerinilor te vor scoate din anonimat. Balerinii simpli, dar cu fundițe în față, sunt ideali pentru rochii, blugi sau pantaloni office, într-o zi la birou. Este important ca în momentul în care alegi să porți balerinii cu fundițe să nu ai și o ținută prea încărcată.

În ceea ce privește nuanța, încălțămintea la modă în anul 2019 își păstrează tonurile neutre, dar există și un plus de culoare datorită nuanțelor metalice. Nuanțele de auriu și argintiu rămân printre preferințe și în acest sezon, în timp ce roșul, negrul și nude-ul nu trebuie să lipsească.

Cât despre materiale, trebuie să ai cel puțin o pereche de pantofi stiletto din piele naturală, dar și încălțăminte din piele întoarsă sau piele ecologică. Alege modele cu un design cât mai simplu care să nu îți influențeze alegerile vestimentare și caută modele care te reprezintă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ce modele de pantofi vor fi în tendințe în anul 2019