Antena Meniu Search
x

Video Cea mai frumoasă zi din sezon, la schi: Au dispărut cozile interminabile

În masivul Postăvaru, sunt cele mai frumoase zile din acest sezon al sporturilor de iarnă. O spun toți cei care sunt acum, acolo. A apărut soarele dar au dispărut cozile interminabile care se formau la instalațiile de transport pe cablu. Iar oamenii s-au bucurat de stratul consistent de zăpadă, de pârtiile fără aglomerație şi de vremea bună.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 03.03.2021, 18:00

Vezi și

7 garde celsius, senin şi zăpadă cât vezi cu ochii. În Poiana Braşov, a fost soare generos întreaga zi, iar decorul munților Bucegi și Piatra Craiului a fost cea mai bună invitație la schi. 

Turistă: "E o mare bucurie, la început de martie să avem aşa o zi, după cum vedeţi. Şi faptul că vizibilitatea este foarte bună. Vizibilitatea de astăzi este un avantaj extraordinar pentru o zi de schi minunată".

Turist: "Sunt foarte bune pârtiile. Din cauza zăpezii şi din cauza temperaturii care încă ţine cu noi. E o zi bună astăzi? E o zi foarte bună".

Au scăpat de cozi

Opt centimetri de zăpadă proaspătă aici în staţiune şi nu mai puţin de 20 de centimetri strat nou depus în partea superioară a muntelui. Aşa sună premizele celei mai frumoase zi din acest sezon al sporturilor de iarnă, în Masivul Postăvarul.

Dorin Drăgoi, administrator pârtie: "Ne bucurăm de zăpada proaspăt căzută zilele trecute, de temperaturile care iată, sunt atât de îmbietoare pentru acest tip de activitate".

În plus, turiştii nu au stat la cozi internimabile ca în alte zile din sezon. Timpul de aşteptare la telescaun sau telegondolă nu a depăşit 5 minute.

Un nou val de frig

Turist: "Cu aglomeraţia mult mai bine decât în weekend. Mai aglomerat decât ieri, dar mult mai bine decât în weekend. Superb! Foarte frumos! Sunt amenajate, se poate schia foarte bine". 

Spre sfârşitul acestei săptămâni, meteorologii anunţă un nou val de frig şi ninsori. Este însă o veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă, care se vor putea bucura de pârtii până la sfârşitul lunii martie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cea mai frumoasă zi din sezon, la schi: Au dispărut cozile interminabile