Antena Meniu Search
x

Cei mai multi comercianti din piete vand pepeni de import cu eticheta de Dabuleni

Toti sunt de Dabuleni, dar numai unii sunt dulci. Comerciantii din piete umbla cu pepenele vopsit. Brandul de Dabuleni, vinde, dar daca sunt pusi sa dovedeasca in fata clientilor de unde este culeasa marfa pe care o vand, gasesc tot felul de scuze

Vezi și

Este greu de sesizat, insa, diferenta dintre lubenita romaneasca si cea cultivata pe pamant exotic. Toti comerciantii spun ca au marfa de Dabuleni. Doar este o eticheta care vinde bine. Cand le ceri sa si dovedeasca, putini sunt in stare sa arate actele.

Ionut a venit in Capitala cu toata familia si abia a dat o tona de pepeni intr-o saptamana. Putin, se plang producatorii. Vand cu un leu si jumatate kilogramul. Productia romaneasca de pepeni verzi a depasit 550.000 de tone anul trecut, din care doar zece la suta au fost pepeni de Dabuleni.

"Si clientii sunt familiarizati cu ce inseamna pepenii romanesti, pepenii din import si au libertatea sa aleaga intre produsele romanesti sau produsele din import. Vorbim probabil de anumite abuzuri si inspectorii probabil ca isi fac datoria in sensul acesta, iar daca nu-si fac incercam sa-i stimulam sa - si faca datoria in acest sens", a declarat Daniel Constantin, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cei mai multi comercianti din piete vand pepeni de import cu eticheta de Dabuleni