Antena Meniu Search
x

Video Turiştii au ignorat vremea mohorată şi au umplut terasele de la malul mării. Mulți au sărbătorit Paștele catolic cu fructe de mare

Vreme bună sau nu, o plimbare pe malul mării este pe lista de dorinţe a multora dintre noi. Iar pentru o porţie de fructe de mare, unii oameni au bătut kilometri întregi ca să prindă o masă la cherhana. N-a fost niciun loc liber pe terasele de la malul mării în acest sfârşit de săptămână.

de Redactia Observator

la 04.04.2021, 20:31

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

La orele prânzului, în bucătăriile cherhanalelor de pe litoral se găteşte la foc continuu. Într-un colţ se fac frigărui din midii, iar în altul sfâraie pe plită tot soiul de peşti. Simple, pane sau în sos, fructele de mare au fost vedete pe mesele clienţilor. 

Andreea Spiridon - bucătar: Multe comenzi sunt creveţii pe plită, rapanele pe plită, pastele cu fructe de mare se vand foarte bine. 

Turiştii au ignorat vremea mohorată şi au umplut terasele. De altfel, mesele au fost rezervate cu multe zile înainte. Iar mulţi dintre cei care sărbătoresc Paştele catolic, au preferat să o facă la malul mării. 

Turist: Am vrut să prindem vreme bună, dar din păcate. Dar mâncarea este destul de bună, asta e ce contează. 

Alexandru Munteanu - manager restaurant: În această perioadă este destul de aglomerat, avem clienți, telefonul sună chiar mai mult decât am putea face față, spre exemplu azi nu am reușit să preluăm toate rezervările. 

Cum cherhanalele au fost pline de la un capăt la celălalt al litoralului, cei care nu au prins un loc liber au aşteptat pe malul mării. 

Turist: După o săptămână de lucru simți nevoia să te recreezi un pic și chiar e plăcut, liniștit. Am venit să ne bucurăm puțin de mare, de aer. 

Iar soarele se mai lasă aşteptat puţin. Meteorologii spun că nu scăpăm de ploaie nici în zilele următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Turiştii au ignorat vremea mohorată şi au umplut terasele de la malul mării. Mulți au sărbătorit Paștele catolic cu fructe de mare