Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cinci victime în urma unui nou accident rutier, în Bacău. Trei copii şi doi adulţi au fost transportaţi la spital

Un al doilea accident s-a produs duminică în județul Bacău. Două mașini s-au ciocnit, iar trei copii și doi adulți au ajuns la spital.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 25.07.2021, 18:27

Accidentul a avut loc în comuna Livezi, unde două mașini s-au ciocnit. Au fost implicați trei copii cu vârstele între 5 și 10 ani și trei adulți. Cei trei copii și doi dintre adulți au fost transportaţi pentru acordarea îngrijirilor medicale la Camera de Primiri Urgenţe a spitalului din Oneşti. Cel de-al treilea adult, șoferul unuia dintre autoturisme, a refuzat transportul la spital.

Şoferul unuia dintre autoturisme a rămas încarcerat

Un bărbat care se afla într-una dintre maşini, alături de prietenul său care a fost încarcerat şi cei trei nepoţi a povestit că şoferul vinovat a încercat o depăşire peste linia continuă, în apropierea unei treceri de pietoni, moment în care pătruns pe contrasens şi a lovit maşina în care aceştia se aflau.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterii Observator Claudiu Loghin şi Clara Mihociu

Reamintim că un alt accident a avut loc în această dimineaţă, tot în judeţul Bacău. Bilanţul acestuia este de şapte morţi, între care doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cinci victime în urma unui nou accident rutier, în Bacău. Trei copii şi doi adulţi au fost transportaţi la spital