Antena Meniu Search
x

Cine e ucigașul Monicăi, eleva din Vidra bătută cu bestialitate și aruncată în curtea spitalului. Fata a împlinit 19 ani pe patul de spital

Monica Vidreanu, o fată de 19 ani din Vidra, a fost adusă în comă la spitalul din localitate, pe 2 aprilie, în jurul orei 08.00, chiar de iubitul ei.

Monica Vidreanu, o fată de 19 ani din Vidra, a fost adusă în comă la spitalul din localitate, pe 2 aprilie, chiar de iubitul ei. După o lună de stat în comă, timp în care a suferit două intervenții chirurgicale la Spitalul de Urgență din Galați, secția neurochirurgie, Monica a murit.

Monica, bătută cu pumnii și picioarele

Ionuţ Arghişan, un bărbat de 31 de ani din Vidra despre care se spune că era iubitul fetei, a bătut-o pe tânără cu pumnii și picioarele chiar în casa lui, într-o criză de gelozie.

Apoi, a lăsat-o pe fată să zacă câteva ore, până în dimineața zilei de 2 aprilie, atunci când tânăra a fost văzută de mama agresorului.

Pe acelaşi subiect

Femeia s-a panicat, întrucât fata abia mai respira și și-a îndemnat fiul să o ducă la spital. Astfel, el a urcat-o pe prietena sa în mașină și a dus-o la spitalul din Vidra, aruncând-o peste gardul spitalului

Monica a fost găsită de paznicul unităţii sanitare care i-a alertat pe medici.

Deși avea buletinul asupra ei, medicilor le-a fost greu să-și dea seama dacă fata, care avea chipul transfigurat în urma multiplelor lovituri primite, era aceeași persoană cu cea din buletin.

Personalul medical a alertat imediat organele de poliție și a transferat-o apoi pe tânără la Spitalul Județean de Urgenţă Focșani. În urma investigațiilor medicale și a analizei CT, s-a descoperit că tânăra a suferit leziuni cerebrale grave și a fost transferată la Spitalul de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați - Neurochirurgie, unde fata a fost conectată la un aparat care a ținut-o în viață până luni.

Agresorul, arestat imedit după comiterea faptei

Ionuţ Arghişan este acum în arest.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au cerut instanței prelungirea măsurii arestării preventive cu încă 30 de zile, solicitare care a fost aprobată de judecători.

Bărbatul era cercetat pentru tentativă de omor, însă, după moartea Monicăi, i se va schimba și încadrarea juridică a faptei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cine e ucigașul Monicăi, eleva din Vidra bătută cu bestialitate și aruncată în curtea spitalului. Fata a împlinit 19 ani pe patul de spital