Antena Meniu Search
x

Ciprian Conduraru: "Termo și hidroizolațiile nu sunt un moft, ci o investiție înțeleaptă și necesară!"

Dezvoltatorii imobiliari, cât și persoanele fizice care au de gând să construiască un bloc sau o casă nu sunt extrem de entuziasmați atunci când vine vorba de subiectul hidroizolațiilor, în pofida faptului că termoizolațiile au devenit extrem de populare în România în ultimul deceniu.

de Redactia Observator

la 04.06.2020, 10:24

  • Hidroizolațiile, esențiale pentru construcțiile moderne
  • Termoizolațiile reduc semnificativ facturile

În termeni simpli, hidroizolațiile au rolul de a împiedica pătrunderea apei din exterior, precum și de a nu lasă apa să scape din încăperile umede, cum ar fi bucătăriile, băile și așa mai departe.

În același timp, termoizolațiile contribuie la menținerea temperaturii dorite în locuință (mai răcoros vara, mai călduros iarna), reduce zgomotele, protejează locuința împotriva focului și lasă pereții să respire.

Toate construcțiile moderne dispun de un grad de impermeabilizare, însă acest lucru nu garantează neapărat eficiența lucrării. Impermeabilizarea externă este fără îndoială, cea mai importantă, protejând locuința de ploaie, zăpadă, dar și impactul pe care îl poate avea umiditatea mediului. Totul începe de la fundație, pentru ca mai apoi să continue cu pereții și în final cu acoperișul. Specialiștii ne avertizează că este extrem de important ca niciunul dintre acești pași să nu lipsească. Ulterior, procesul este finalizat prin aplicarea izolațiilor interioare.

În ceea ce privește casele vechi, situația este de foarte multe ori scăpată de sub control. În anumite cazuri, profesioniștii vor constanta că reparațiile ar fi inutile și vor recomanda unica soluție corectă, și anume demolarea. Fiecare situație este diferită, așa că evaluarea se va face de la caz la caz.

Ciprian Conduraru: "Termo și hidroizolațiile nu sunt un moft, ci o investiție înțeleaptă și necesară!"

Câteva semne care ți-ar putea indica faptul că ai nevoie de izolație mai bună pentru locuința ta:

  • prețul facturilor este ridicat, datorită consumului realizate de sistemele de încălzire sau climatizare

  • în sezonul rece, podeaua și anumiți pereți sunt foarte reci, provocând disconfort, deși încălzirea este în funcțiune

  • prezența gândacilor, care este susținută de locurile umede și întunecate

  • apariția urmelor de igrasie și a mirosului specific de mucegai.

Specialistul Ciprian Conduraru, ne-a dezvăluit că o astfel de lucrare nu este nicidecum un moft, ci o investiție înțeleaptă, ale cărei beneficii se manifestă și pe termen scurt, cât și pe termen lung:

"Efectuând lucrări de termoizolații și hidroizolații, nu numai că vei putea reduce costul facturilor cu până la 30% și îți vei proteja sănătatea și structura locuinței, ci vei proteja și mediul, întrucât vei reduce considerabil și amprenta de carbon," a declarat directorul companiei Hidroizolații Conduraru.

Acest lucru a fost confirmat și de jurnaliștii Britanici de la The Times, care au confirmat că sporirea eficienței energetice a unei locuințe îi poate crește prețul cu până la 20%.

Ciprian Conduraru: "Termo și hidroizolațiile nu sunt un moft, ci o investiție înțeleaptă și necesară!"

Conștientizarea importanței impermeabilizării unei locuințe este unul dintre punctele forte ale oricărui proiect imobiliar. Cu toate acestea, pentru a avea rezultatele așteptate nu este suficient să se apeleze la orice constructor, ci la un specialist în domeniul termo și hidroizolațiilor.

Cei care au o recomandare, din partea unei persoane de încrederea, probabil că au deja soluția la îndemână. Ce pot face însă cei care nu știu de unde să înceapă? Ei bine, în primul rând, trebuie făcut un mic studiu de piață, nu atât pentru a căuta prețurile, cât pentru a se documenta cu privire la seriozitatea și reputația firmelor autohtone care activează în acest domeniu.

Un exemplu de succes este Conduraru Grup Construct, renumita companie care se bucură peste 15 ani de experiență în realizarea lucrărilor de hidroizolații în construcții civile sau construcții industriale.

Marea echipă a profesioniștilor de la Hidroizolații Conduraru se ocupă atât cu furnizarea, cât și cu montajul de specialitate al sistemelor integrale de hidroizolații pentru construcții noi sau reabilitarea celor existente, având personal specializat pentru sectorul lucrărilor de hidroizolații, termoizolații, impermeabilizări, sape mecanizate și confecții metalice etc. la nivel național.

Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu, Lidl, Mega Image, Biofarm, Pipera Residence, Ansamblul rezidențial Citylights Pipera, Militari Residence, Ansamblul imobiliar North Lane, Ayash Center, Soprex, Euroministorage Pallady, Cavar Center și Pirelli sunt câțiva dintre beneficiarii mulțumiți de lucrările efectuate de specialiștii de la Hidroizolații Conduraru, care recomandă brandul.

Ciprian Conduraru: "Termo și hidroizolațiile nu sunt un moft, ci o investiție înțeleaptă și necesară!"

CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL

Telefon: 0759.590.000 / 0721.724.104

E-mail: [email protected]

Site: www.hidroizolatii-conduraru.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Ciprian Conduraru: "Termo și hidroizolațiile nu sunt un moft, ci o investiție înțeleaptă și necesară!"