Antena Meniu Search
x

Clădire de birouri din Pipera distrusă de flăcări

O clădire de birouri a ars violent, azi-noapte, în nordul capitalei. Focul a pornit la primul etaj al imobilului şi s-a extins rapid şi la celelalte paliere.

Vezi și

Mai multe geamuri au fost sparte de căldura emanată de flăcările violente, aşa că pompierii au încercat să stingă focul printre cioburi.

Câţiva dintre ei au întins furtunuri până la primul etaj, iar alţii s-au ajutat de două autoscări ca să intervină la etajul al doilea.

Intervenţia lor a fost una extrem de dificilă, din cauza fumului dens. Vizibilitatea redusă şi aerul toxic nu le-au permis să intre în interiorul clădirii, aşa că au fost nevoiţi să înlăture pericolul doar din exterior.

Birourile, documentele şi aparatura de la etajul unul al clădirii s-au făcut scrum. Intervenţia pompierilor a afectat şi parterul clădirii, dar şi mare parte din cel de-al doilea etaj.

Incendiul a pornit cu câteva zeci de minute înainte de miezul nopţii. Cel care a dat alarma a fost un paznic. În același timp, câţiva tineri rămaşi până târziu la birou, au ieşit speriaţi în stradă.

Fumul dens care a pus stăpânire pe întregul imobil a afectat, parţial, şi restul birourilor.

Cel mai probabil, toţi cei care lucrează la firmele din clădire nu vor putea merge la serviciu, pentru moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Clădire de birouri din Pipera distrusă de flăcări