Antena Meniu Search
x

CLIPE DE COŞMAR pentru o tânără din Maramureş. A fost bătută cu pumnii de fostul iubit, chiar la muncă

Clipe de coşmar pentru o tânără din Borşa, judeţul Maramures! Aceasta a fost bătută de fostul iubit, chiar la locul de muncă. Situaţia putea deveni mult mai dramatică, dacă şeful femeii nu i-ar fi sărit în ajutor.

Vezi și

Tânăra a fost bătută de fostul iubit, chiar la locul de muncă. Situaţia putea deveni mult mai dramatică, dacă şeful femeii nu i-ar fi sărit în ajutor.

Femeia a filmat toată ziua un botez, iar seara s-a întors la studio pentru a monta imaginile. La un moment dat, la locul de muncă, și-a făcut apariţia fostul iubit. I-a spus că vrea să discute cu ea, dar când aceasta a refuzat a început să o lovească.

Însă, deşi se afla faţă în faţă cu patronul firmei, individul nu s-a lăsat intimidat.

După ce agresorul a plecat, patronul firmei a sunat la poliţie şi şi-a dus angajata la Urgenţă pentru îngrijiri. Numai că scandalul era departe de a se fi încheiat. Pentru că, la spitalul de urgenţă au sosit doi dintre prietenii agresorului.

Surse judiciare spun că atacatorul ar fi mâna dreaptă al viceprimarului oraşului Borşa.

Tânăra de 27 de ani spune că este hărţuită de mai mult timp de fostul iubit, care nu vrea sa inteleagă că relaţia s-a incheiat.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele suspectului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » CLIPE DE COŞMAR pentru o tânără din Maramureş. A fost bătută cu pumnii de fostul iubit, chiar la muncă