Antena Meniu Search
x

Clipe de groază pentru o femeie! Pe motiv că l-a înşelat, a fost ÎMPUŞCATĂ şi lovită cu o TOPORIŞCĂ de iubitul său

O femeie din Braşov a fost împuşcată cu un pistol cu bile şi lovită cu o toporişcă de iubitul ei, pe motiv că îl înşelase.

O femeie din Braşov a fost împuşcată cu un pistol cu bile şi lovită cu o toporişcă de iubitul ei, pe motiv că îl înşelase. În plus, bărbat-o a sechestrat-o câteva ore în casă, iar când a scăpat femeia a depus plângere la Poliţie. Tânărul a fost arestat şi este cercetat pentru lipsire de libertate, lovire şi ameninţare, informează News.ro

Incidentul s-a petrecut într-o casă din Piaţa Teatrului, unde locuişte femeia.

Potrivit procurorilor, bărbatul de 34 de ani a venit acasă furios după de a aflat că iubita l-a înşelat, a lovit-o cu o toporişcă, cu palmele peste faţă, iar apoi a împuşcat-o cu un pistol cu bile în picior.

Ulterior, în loc să ceară ajutor medical pentru iubita lui, bărbatul a sechestrat-o în locuinţă timp de câteva ore.

Imediat după de a scăpat, femeia a mers la spital şi a apoi a depus o plângere la Poliţie.

Potrivit procurorilor, victima are nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost reţinut, iar joi, magistraţii Judecătoriei Braşov au emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru lipsire de libertate, lovire şi ameninţare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Clipe de groază pentru o femeie! Pe motiv că l-a înşelat, a fost ÎMPUŞCATĂ şi lovită cu o TOPORIŞCĂ de iubitul său