Antena Meniu Search
x

Clipe demne de dosarele X, in Baia Mare! O groapa plina cu apa a fiert si a fumegat cateva minute

Clipe demne de dosarele X, in Baia Mare. O groapa plina cu apa a fiert si a fumegat cateva minute, pentru ca in cele din urma sa explodeze si sa ia foc.

Vezi și

De dimineata, apa adunata in craterul din drum a inceput sa fiarba. De nicaieri. Martori ingroziti ai fenomenului inexplicabil au fost angajatii statiei peco. N-au stiut ce sa creada. Dar nici nu au stat prea mult pe ganduri. Au sunat la 112. “Se semnala flama la intersectia strazilor Vasile Alecsandri la o statie peco”, a spus Dan Buca, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

La fata locului au ajuns pompierii, dar si doua echipe de cercetare ale firmelor de electricitate si gaze. Nimeni nu stia exact ce a provocat straniul fenomen. “S-a izolat zona de catre politie, asa cum spune procedura. Au fost anuntate echipele de la Electrica si Eon Gaz pentru ca nu stiam daca este vorba de alimentarea cu gaz metan sau energie electrica”, a adaugat Buca.

Avaria a fost reparata fara sa se produca alte incidente. Alimentarea cu gaze si electricitate la casele din zona nu a fost afectata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Clipe demne de dosarele X, in Baia Mare! O groapa plina cu apa a fiert si a fumegat cateva minute