Antena Meniu Search
x

Video "Clujul cu flori" 2021: Premii pentru cel mai frumos balcon sau cea mai apreciată grădină

La Cluj Napoca, cele mai frumoase proiecte florale din oraş au fost premiate în cadrul concursului "Clujul cu flori" 2021. Cum arată cel mai frumos balcon din oraş, dar şi care este cea mai apreciată grădină a anului vedeţi în materialul de mai jos.

de Redactia Observator

la 22.10.2021, 16:53

Vezi și

În procesul de jurizare, criteriile au fost cromatica, formele în care au fost aranjate florile, diversitatea și cât de bine se potriveau mediului în care fuseseră şezate. 

Membru juriu: Ceea ce se bucură să observe juriul de fiecare dată este nu atât frumuseţea horticolă a plantelor propriu-zisă, cât dragostea oamenilor de a lucra cu masa vegetală în a-şi înfrumuseţa mediul de trăire. 

Membru juriu: Doamna Alina Bulearcă este una dintre premiantele concursului nostru. 

Doamna Alina a reuşit să aranjeze cea mai frumoasă grădină. A folosit, din proprie iniţiativă zmeură, strugurași și afine, până la trandafiri, margarete şi iriși. Şi nu doar atât.

Alina Buliarca, câştigătoare: Am încercat să aduc din toate speciile: conifere, foioase, arbuşti, flori perene, anuale, bulboase. Sunt mândră de ce am realizat aici şi cred că poate să fie un exemplu pentru ceilalţi.

Premiul pentru cel mai frumos balcon a ajuns la... doamna Ana. Asta da, provocare. Să faci o mini grădină într-un spaţiu atţt de mic. 

Anamaria Kiss, câştigătoare concurs: Am mentă, busuioc, salvie, cimbru, pătrunjel, crăiţe,.. da, căpşuni am avut foarte multe.

În total au fost 76 de proiecte florale, care mai de care mai viu colorate, creative şi originale. 7 dintre ele au fost premiate. Vestea bună este că concursul... cu flori se ţine şi la anul iar cei care vor să participe pot propune noi categorii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » "Clujul cu flori" 2021: Premii pentru cel mai frumos balcon sau cea mai apreciată grădină