Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Codul portocaliu de furtună a ţinut şcolile închise în Prahova

Deşi n-a mai plouat azi, toate şcolile din judeţul Prahova au rămas închise de dimineaţă. Abia după prânz, orele s-au ţinut ca într-o zi obişnuită.

de Redactia Observator

la 21.09.2017 , 16:58

Deşi n-a mai plouat azi, toate şcolile din judeţul Prahova au rămas închise de dimineaţă. Abia după prânz, orele s-au ţinut ca într-o zi obişnuită. Decizia i-a nedumerit pe părinţi. Iar pe unii i-au deranjat chiar. Au fost nevoiţi să-şi ia o zi liberă pentru că nu aveau cu cine-i lăsa pe cei mici.

Ora 9 dimineaţa. O şcoală din centrul oraşului Ploieşti. În mod normal, clopoţelul ar fi sunat de intrare. Codul portocaliu a speriat autorităţile, iar cursurile au fost amânate. Deşi porţile sunt larg deschise, niciun elev nu a trecut pragul instituţiei de învăţământ.

Codul portocaliu le-a adus celor mici, pe neaşteptate, o zi de vacanţă. O altă instituţie de învăţământ, aceeaşi situaţie. În mod normal, această poartă era neîncăpătoare pentru sutele de elevi care veneau la ore. Astăzi, au scăpat de şcoală. Iar poarta este închisă. 

Vezi și

Sumbrul cod furtună s-a tradus aseară prin vânt şi ploaie, în Ploieşti. De dimineaţă, pentru că vremea era frumoasă, câţiva părinţi au sperat că vor găsi şcolile şi grădiniţele deschise.

Pe acelaşi subiect

Anunţarea cu surse şi trâmbiţe a codului portocaliu a mai rezolvat o problemă pregnantă, cea a aglomeraţiei din jurul unităţilor de învăţământ. Asta pentru că acum totul pare ca într-o zi de vacanţă.

Totuşi, autorităţile se felicită că au luat cea mai bună măsură.

Bucuria celor mici va fi întreruptă doar mâine, când vor merge la şcoală, după care urmează două zile de weekend.

Elevii care învaţă la prânz, n-au avut acelaşi noroc. Ei au făcut totuşi ore.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Codul portocaliu de furtună a ţinut şcolile închise în Prahova