Antena Meniu Search
x

#Colectiv. Fotograful Cătălin Ilniţchi a trecut de încă o operaţie. Mama lui îl veghează necontenit

Lângă patul fiului ei ars în Clubul Colectiv, o mamă găseşte puterea să zâmbească şi să se roage nu doar pentru el

Vezi și

Lângă patul fiului ei ars în Clubul Colectiv, o mamă găseşte puterea să zâmbească şi să se roage nu doar pentru el. Tamara le transmite putere zecilor de părinţi care îşi veghează copiii. Ea este în Israel, alături de Cătălin.

 Tânărul fotograf nu poate vorbi, dar aude vocea mamei şi îi răspunde prin semne. O echipă Observator a fost acolo, când Cătălin a fost operat. Pe targa medicilor, e fotograful Cătălin Ilniţchi. Tocmai a trecut de încă o operaţie, în spitalul Tel HaShomer, din Israel. Lângă el, e mama lui, Tamara. Îl veghează neobosită. Şi ascultă cu emoţie explicaţiile medicului care a pus grefe de piele pe mâinile arse ale fiului ei.

Tamara chiar înclină balanţa spre bine. Îşi ajută fiul să-şi vindece rănile. Îi pune muzică în salon. Metallica - preferata lui. Şi îi vorbeşte, chiar dacă el nu-i poate răspunde decât prin strângeri uşoare de mână.

Pe Tamara o ajută românii din Ţara Sfântă, care vin cu rândul la spital, să o încurajeze. Pe ea, dar şi pe Oana, soţia lui Mumu, celălalt tânăr internat acolo. Un român chiar a plătit cheltuielile de spitalizare pentru Cătălin. A vrut să rămână anonim.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » #Colectiv. Fotograful Cătălin Ilniţchi a trecut de încă o operaţie. Mama lui îl veghează necontenit