Antena Meniu Search
x

#Colectiv – un an. Pentru prima dată de la tragedia care i-a răpit singurul fiu, mama liderului formaţiei “Goodbye to Gravity” rupe tăcerea: “Îl aştept să vină, să mă sune. În fiecare noapte plâng în hohote”

#Colectiv – un an. De decenii, Ana Pascu este unul dintre cele mai cunoscute nume ale sportului românesc. Fostă sportivă, apoi preşedinte a FR Scrima, ea a devenit vicepreşedinte al federaţiei internaţionale.

#Colectiv – un an. De decenii, Ana Pascu este unul dintre cele mai cunoscute nume ale sportului românesc. Fostă sportivă, apoi preşedinte a FR Scrima, ea a devenit vicepreşedinte al federaţiei internaţionale.

#Colectiv – un an. Pe lângă activitatea profesională, Ana Pascu este mama liderului formaţiei “Goodbye to Gravity” care şi-a pierdut viaţa în cumplitul incendiu de la Colectiv.

#Colectiv – un an. Vorbim la prezent pentru că Ana Pascu va rămâne pentru totdeauna mama lui Alex, deşi acesta se află în ceruri.

#Colectiv – un an. Doamna Pascu a pierdut 6 sarcini până să reuşească să îl aducă pe lume pe Alex, “un copil de excepţie”, aşa cum îl caracterizează însăşi cea care i-a dat viaţă.

“A făcut Liceul german, a intrat al 3-lea la Arhitectură, nu a trebuit să-l verific niciodată la teme. La 4 ani şi jumătate ştia deja să citească. La patru ani şi jumătate citise Mary Poppins şi Cuore”, sunt mărturiile emoţionante ale mamei lui Alex.

#Colectiv – un an. Astăzi, la un an de la tragedia care i-a răpit singurul fiu, Ana Pascu a hotărât să vorbească despre tragedie, pentru tolo.ro.

#Colectiv – un an. Alex Pascu, basistul trupei, era liderul formaţiei “Goodbye to Gravity”. Al lor a fost concertul din 30 octombrie 2015 din clubul ”Colectiv”, ei au fost şi organizatori, iar Alexandru Pascu este unul dintre cei 64 de oameni care şi-au pierdut viaţa acum un an.

#Colectiv – un an. Pentru Ana Pascu, ziua de 30 octombrie este una fatidică. Încă îl aşteaptă pe Alex…

“Îl aştept pe Alex să vină, să mă sune. Nu pot să accept că nu mai e. În fiecare noapte plâng în hohote. În primele trei luni nu am ştiut decât să plâng, plângeam până simţeam că-mi explodează capul. Din cauza asta am făcut şi tensiune mare, 20. După fiecare criză de plâns, tensiunea scade numai cu pastile. Am ajuns să nu mai suport durerea.”

“Trei luni am plâns până la epuizare. De multe ori am ajuns la spital şi acolo îi spuneam din priviri soţului că nu mai vreau nimic de la viaţă”

#Colectiv – un an. “Nici nu ştiu cum am trăit în primele luni, pentru că nu-mi mai duc aminte aproape nimic. Nu-mi aduc aminte când a plecat din spital spre Paris, când s-a întors, cum l-am dus la IML, nici de înmormântare nu-mi aduc aminte. Mi-au spus fetele mele de la scrimă că m-au ţinut să nu mă prăbuşesc din picioare.

#Colectiv – un an. “Trei luni am plâns până la epuizare. De multe ori am ajuns la spital şi acolo îi spuneam din priviri soţului că nu mai vreau nimic de la viaţă. Am înţeles apoi că aşa nu mai pot trăi şi am apelat la un psiholog. De la el am aflat că atunci când intri în depresie faci lucruri autodistructive”, a declarat Ana Pascu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » #Colectiv – un an. Pentru prima dată de la tragedia care i-a răpit singurul fiu, mama liderului formaţiei “Goodbye to Gravity” rupe tăcerea: “Îl aştept să vină, să mă sune. În fiecare noapte plâng în hohote”