Antena Meniu Search
x

UN AN DE LA COLECTIV. Rămăşitele tragediei de la Colectiv: Trei camioane pline cu telefoane mobile, aparate foto, haine, încălţăminte şi o mulţime de alte lucruri pe care nimeni nu le vrea

UN AN DE LA COLECTIV. Incendiul din clubul Colectiv a lăsat urme adânci în sufletele famiilor care şi-au pierdut persoanele dragi.

UN AN DE LA COLECTIV.  Incendiul din clubul Colectiv a lăsat urme adânci în sufletele famiilor care şi-au pierdut persoanele dragi.

UN AN DE LA COLECTIV.  Ziua de 30 octombrie 2015 va rămâne în amintirea tutoror drept una dintre cele mai mari tragedii din istoria modernă a României.

UN AN DE LA COLECTIV. În îmbulzeala creată în momentul declanşării incendiului, multe dintre victimele din Colectiv au abandonat bunuri, în încercarea de a scăpa cu viaţă.

UN AN DE LA COLECTIV. Trei camioane pline cu telefoane mobile, aparate foto, haine, încălţăminte şi o mulţime de alte lucruri au fost adunate din club şi din incinta fostei fabrici Pionierul.

UN AN DE LA COLECTIV.  Poliţiştii de la Omoruri au înscris toate bunurile într-un registru electronic şi au deschis o linie telefonică la care rudele celor decedaţi sau supravieţuitorii putea să sune şi să revendice lucrurile abandonate.

“Domnule ofiţer, nu puteţi să-mi daţi şi copilul înapoi?

UN AN DE LA COLECTIV.  “Inclusiv acest proces de predare a bunurilor a fost o misiune delicată. Nu puteai să stai cinci minute şi să spui următorul. Când vedeau obiectele, mulţi începeau să plângă, începeau să îţi vorbească despre copilul lor şi trebuia să îi asculţi. Îmi amintesc o mamă care, după ce i-am predat bunurile fiului decedat în incendiu, mi-a spus: «Domnule ofiţer, nu puteţi să-mi daţi şi copilul înapoi? Lucrurile aste te marchează, oricât de tare ai fi“, spune comisarul Nicu Ciobanu.

UN AN DE LA COLECTIV. Chiar şi acum, la un an după producerea incendiului, în posesia poliţiei se mai află încă o mulţime de lucruri ridicate din club şi nerevendicate de nimeni.

UN AN DE LA COLECTIV.  “Au fost oameni care au spus că nu vor să mai recupereze acele lucruri, pentru că le-ar face mai mult rău dacă le-ar vedea. Cred că mai avem o jumătate de camion de bunuri în camera de corpuri delicte a Poliţiei Capitalei. Sunt inventariate şi se păstrează acolo până la finalizarea dosarului, când instanţa va decide ce se întâmplă cu ele“, a explicat comisarul Radu Gavriş pentru Adevarul. În cazul în care nimeni nu le revendică, ele vor fi distruse, sau, în funcţie de valoare, vor intra în proprietatea statului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » UN AN DE LA COLECTIV. Rămăşitele tragediei de la Colectiv: Trei camioane pline cu telefoane mobile, aparate foto, haine, încălţăminte şi o mulţime de alte lucruri pe care nimeni nu le vrea