Antena Meniu Search
x

Școlile, ”închiriate” de paznici pe timp de vară

Dai un ban şi stai în faţă, la catedră sau la tablă. Mai nou, sălile de cursuri sunt de închiriat, mai ales pentru şedinţe foto

Vezi și

Dai un ban şi stai în faţă, la catedră sau la tablă. Mai nou, sălile de cursuri sunt de închiriat, mai ales pentru şedinţe foto

Cum toata lumea e în vacanţă, în şcoli intră cine vrea. Paznicii sunt stăpâni peste sălile de clasă. Cu ei se negociază închirierea unei săli pentru a ţine nişte cursuri neaprobate.

Şcolile se dau chiar şi pentru nunţi, dacă paznicul va primi din darul miresei. Unde şcolile nu au paznici - administratorul e şeful. Merge cu mirii chiar şi într-un tur al sălilor de clasă.

O aşa bună-voinţă ieşită din tiparele legi nu o găsim peste tot. Sunt şi şcoli în care n-are voie să intre niciun străin până în septembrie.

Şcolile nu sunt singurele instituţii publice date oricui, fără prea multe întrebari. O bibliotecă a fost deschisă pentru o şedinţă foto fierbinte a cântăreţei Roxana Nemeş.

La biblioteca Metropolitana, Roxana a aplicat o teorie simplă: o carte deschisă este ca o femeie dezbrăcată. Iar biblioteca nu e departe de şcoală.

Legal, sălile de clasă se pot închiria doar în condiţii stricte, pentru cursuri sau activităţi care să fie compatibile cu educaţia. Şi la preţul pieţei imobiliare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Școlile, ”închiriate” de paznici pe timp de vară