Antena Meniu Search
x

Comandă online de la LIBREX seria After, de Anna Todd și bucură-te de livrare gratuită

Anna Todd este una dintre cele mai îndrăgite scriitoare la ora actuală și a devenit cunoscută datorită seriei ,,After”.

de Redactia Observator

la 16.09.2020, 14:25

Cărțile au avut un succes incredibil, astfel încât anul trecut a apărut ecranizarea primei părți: After, iar luna aceasta a intrat în cinematografe și a doua parte: After we collided (După ce ne-am certat). În România, lansarea oficială a fost pe 11 septembrie (printre primele filme pe care le putem vedea odată cu redeschiderea cinematografelor). A doua parte a filmului pare să anunțe că va avea și mai mult succes, datorită actorilor populari care s-au alăturat distribuției: Dylan Sprouse în rolul lui Trevor Matthews și Candice King (din The Vampire Diaries) în rolul lui Kim.

Totuși, înainte de a vedea filmele, îți sugerăm să citești cărțile, astfel încât să poți compara perspectiva ta și a autoarei cu cea a producătorului și a regizorului. S-ar putea sa ai surprize plăcute, mai ales că primul film este cunoscut pentru alegerea ireproșabilă a actorilor: aceștia se potrivesc perfect descrierilor din cărți.

Fără a-ți dezvălui prea multe detalii, îți vom prezenta pe scurt povestea prezentată în seria After. În cărți este prezentată povestea de iubire dintre Tessa și Hardin, doi colegi de universitate complet diferiți. Nu este o poveste clasică de iubire, ci așa cum spune și autoarea, o poveste autentică, în care foarte multe persoane se vor regăsi. Romanele de dragoste prezintă de obicei iubiri idilice, însă seria After este despre greutățile care apar într-o relație dintre doi tineri aflați la granița dintre adolescenți și adulți, care trebuie întâi să se regăsească pe ei înșiși înainte de a fi fericiți împreună. Autoarea prezintă întâmplările într-un mod unic, poate chiar șocant pentru unii, având în vedere că mulți cred că este vorba despre o așa zisă ,,relație toxică”.

Seria After este atât de populară deoarece prezintă probleme reale, ale tinerilor de astăzi și relații imperfecte, așa cum experimentează majoritatea persoanelor. De aceea, mulți cititori s-au regăsit în personajele Tessa și Hardin și au înțeles că nu sunt singurii care au perioade mai dificile sau care nu au avut viața perfectă. Chiar și celebra revistă Cosmopolitan a declarat că "Todd e cel mai important fenomen literar al generaţiei sale.” tocmai pentru că prezintă iubirea din alt punct de vedere.

Dacă ți-am atras atenția și vrei să citești cărțile, trebuie să știi că le poți comanda de la librăria online LIBREX cu transport gratuit. Sunt disponibile cinci titluri din serie și dacă vei comanda întreg pachetul, beneficiezi de un preț special și de un semn de carte în formă de fluture.

Seria After nu este singura scrisă de către Anna Todd: pe site vei mai găsi următoarele titluri: Surorile Spring, Seria Stars (primul volum), Seria Landon Gibson (momentan primele două volume). Toate volumele au un stil unic de scriere și de prezentare a personajelor și cu siguranță te vei îndrăgosti de aceste cărți superbe.

Așadar, sperăm că te-am convins să îi dai o șansă scriitoarei Anna Todd și să comanzi cărțile de la librăria online LIBREX!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Comandă online de la LIBREX seria After, de Anna Todd și bucură-te de livrare gratuită