Antena Meniu Search
x

Marketing de Paste: cumperi un miel intreg, primesti bonus oua si cozonac

Speriati ca vor ramane cu marfa in galantare, comerciantii ofera bonusuri pentru fiecare miel cumparat. Primii care se bucura de oferta sunt catolicii. Astfel, cumparatorii primesc bonus oua, cozonaci sau pasca.

Vezi și

Vanzarea de miei n-a mers prea bine, si, chiar daca au ieftinit kg de carne, ciobanii au cam fluierat a paguba. Cu doua zile inainte de Pastele catolic si mai mult de o luna pana la cel ortodox, mieii se vand si cu 20 de lei kilogramul.

Pentru vanzatorii de miei, Pastele e de doua ori! Prima oara, peste doua zile. Catolicii din Miercurea Ciuc ar fi trebuit sa se inghesuie la miei. Sa ii cumpere intregi sau macar jumatate. Unii vor insa si mai putin, de pofta.

Acum cateva zile, un kilogram de carne de miel se vindea cu 30 de lei. Pretul a scazut insa, pe masura ce se apropia noaptea de Inviere. Acum a ajuns si la 20 de lei.

Ca sa nu ramana cu mieii taiati pe taraba, au nascocit si idei de marketing. Daca cumpara cineva un miel intreg, poate primi pana la zece oua vopsite sau un cozonac cu mac, bonus.

O idee care ar putea sa prinda si in pietele din alte orase. Nici in Resita, lumea nu se ingramadeste sa cumpere miei. Se strange insa la tarabe, macar sa vada marfa. Privitul e gratis.

Mieii care scapa de taiat acum au o luna la dispozitie sa devina mai atractivi pentru credinciosii ortodocsi. Dar si pretul are timp sa creasca la loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Marketing de Paste: cumperi un miel intreg, primesti bonus oua si cozonac