Antena Meniu Search
x

Concert extraordinar la Muzeul Naţional de Istorie a României în prag de sărbători

Mirela Vaida şi maestrul Nicolae Voiculeţ au fost protagoniştii spectacolului "Sunetul Crăciunului"

Vezi și

Colega noastră Mirela Vaida şi maestrul Nicolae Voiculeţ au fost protagoniştii spectacolului "Sunetul Crăciunului". Publicul i-a primit pe cei doi artişti cu aplauze, iar ei, la rândul lor, i-au răsplătit pe spectatori cu. o seară de neuitat. Nu au lipsit colindele, melodiile Mariei Tănase şi alte cântece celebre.

În mâinile maestrului Nicolae Vociuleţ, naiul pare fermecat. Publicul este vrăjit de spectacolul oferit de acesta şi orchestra sa în compania Mirelei Vaida. 

Mirela Vaida: "Este o mare onoare pentru mine să cânt împreună cu dumnealui, dar nu vom cânta doar colinde, pentru că fiind în preajma sărbătorilor, noi românii petrecem şi vom cânta şi câteva piese din Maria Tănase, fiindcă eu cu maestrul Nicolae Voiculeţ avem un proiect de suflet."

Emoţia, tradiţia, şi muzica de calitate, toate s-au adunat într-un loc cu o încărcătură unică Muzeul Naţional de Istorie a României.

Nicolae Voiculeţ: "Este un loc special şi unic, pentru că el este istorie de fapt. Suntem în acest sanctuar al poporului român, istoric şi ne simţim ca nişte îngeri, care dau puţină speranţă şi bucurie acestui neam. Vom cânta chiar în faţa Columnei lui Traian."

Timp de 70 de minute, publicul a trăit clipe emoţionante la concertul extraordinar Sunetul Crăciunului. 

Mirela Vaida: "Eu mi-aş dori ca în fiecare zi din viaţa noastră să fim mai buni şi mai iertători şi să scăpăm o dată de clişeele astea că să fim mai buni acum, că e Naşterea Domnului, că e sfârşit de an. Nu, trebuie să fim mai buni pentru că este datoria noastră şi e felul nostru de a fi buni şi trebuie să murim la fel de buni."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Concert extraordinar la Muzeul Naţional de Istorie a României în prag de sărbători