Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Concurs naţional de caiac-canoe, pe lacul de la Barajul Firiza în Maramureş | Video

Concurs de caiac-canoe pe lacul de la Barajul Firiza în Maramureş. Vremea a fost ideală pentru cei care au vrut să petreacă în natură, mai ales pentru cei în cautare de adrenalină şi emoţiile unei competiţii. Micii sportivi care au participat la concurs au fost încurajaţi de pe margine de susţinători.

de Simona Vasiac

la 09.11.2020 , 15:42

  • Mai multe cluburi din ţară şi-au trimis reprezentanţii la concurs
  • Competiţia de pe lacul Firiza s-a reluat după o pauză de patru ani

Cincizeci de copii de la opt cluburi de caiac din ţară au luat startul la competiţia organizată pe lacul Firiza din Baia Mare. Printre ei şi Roland, un adolescent de doar 14 ani, pentru care caiacul a devenit un mod de viaţă. Competiţia de astăzi a fost doar încălzirea pentru tânărul care urmează să se prezinte la lotul naţional al României.

Roland Kupas, sportiv: "Este hobby-ul meu, ocupaţia mea de dimineaţă până seara şi îl îndrăgesc foarte mult. La lot o să am de-a face cu antrenamente mult mai grele şi o competiţie mult mai mare"

Un alt sportiv, o altă poveste. În urmă cu aproximativ un an şi jumătate, Bogdan a lăsat deoparte înotul şi l-a înlocuit cu vâslele. Iar competiţia de astăzi are un loc aparte în palmaresul său. A fost unul dintre căştigători.

Vezi și

Bogdan Pânzaru, sportiv: "Foarte solicitantă, pentru că au fost foarte multe probe într-un timp foarte scurt şi nu am avut timp să mă odihnesc"

Melania Pânzaru, mama lui Bogdan: "Mă bucur că are ambiţie să facă şi şcoala, e clasa a 8-a, şi sport. Deabia asteaptă concursurile"

Probele au fost împărţite pe mai multe categorii de vârste, atât la feminin cât şi la masculin.

Robert Erdei, organizator: "A fost o competiţie foarte frumoasă, strânsă, mulţi campioni din toată ţara, care au participat şi azi"

Competiţia de pe lacul Firiza s-a reluat după o pauză de patru ani.

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Concurs naţional de caiac-canoe, pe lacul de la Barajul Firiza în Maramureş | Video