Antena Meniu Search
x

Consilierul județean Mihnea Boerescu, care se prezintă drept proprietar de terenuri și investitor, e acuzat că dă bani cu camătă. Bărbatul ar fi deposedat mai mulți oameni de imobile și terenuri (Foto)

Un consilier județean din Giurgiu, Boerescu Mihai-Mihnea, de 45 ani, este cercetat după ce s-a descoperit că, din anul 2011, a oferit bani cu camătă.

Un consilier județean din Giurgiu, Mihai-Mihnea Boerescu, de 45 ani, este cercetat după ce s-a descoperit că, din anul 2011, a oferit bani cu camătă în nume propriu, dar și prin intermediul secretarelor/asistentelor sale.

Potrivit IPJ Giurgiu, împrumuturile au fost disimulate în mai multe acte notariale, consilierul reușind astfel să deposedeze persoanele vătămate de mai multe proprietăți și bunuri constând în imobile, terenuri și autoturisme.

Pe  data de 5 ianuarie 2018, polițiștii au efectuat 2 percheziții domiciliare în Ilfov și Giurgiu, de unde au fost ridicate documente.

Mihnea Boerescu, consilier judetean de Giurgiu, acuzat ca da bani cu camata
Pe acelaşi subiect

Vineri, Boerescu a fost reținut, iar sâmbătă judecătorii au decis arestul la domiciliu.

Mihai-Mihnea Boerescu, consilier PNL, se prezintă pe Facebook ca fiind developer, proprietar de terenuri, investitor și business angel.

El postează des mesaje pe Facebook prin care vinde terenuri în apropiere de București.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Consilierul județean Mihnea Boerescu, care se prezintă drept proprietar de terenuri și investitor, e acuzat că dă bani cu camătă. Bărbatul ar fi deposedat mai mulți oameni de imobile și terenuri (Foto)