Antena Meniu Search
x

Consilier PPDD, gol pe Facebook!

Scandal cât tot facebook-ul. Un consilier judeţean de la PPDD susţine că cineva i-a falsificat contul şi a postat pe pagină poze cu el în lenjerie intimă.

Vezi și

Scandal cât tot facebook-ul. Un consilier judeţean de la PPDD susţine că cineva i-a falsificat contul şi a postat pe pagină poze cu el în lenjerie intimă. E atât de supărat, încât a făcut plângere la Parchet.

Şi spune, cu năduf, că doar capul e al lui, nu şi trupul. Nu ştie cine a putut să-i facă aşa ceva, dar e sigur că va afla. Până atunci, însă, pe pagina falsă, curg like-urile. Care nu sunt deloc false.

Florin Antoniu, fost preşedinte PPDD Dâmboviţa este actualmente consilier judeţean. Şi, mai nou, este ţinta unor farse. Pe contul lui de socializare, a apărut ca din senin un selfie reuşit cu el în lenjerie intimă. Şi, din cauza, sau mai bine zis datorită like-urilor, poza a devenit de profil. Consilierul spune că cineva i-a falsificat contul de facebook şi, implicit, pozele

Adică, facebookul i-a jucat domnului consilier feste. El susţine că doar capul e al lui, trupul nu. Trupul e un fals. Consilierul PPDD s-a dus degrabă la Parchet şi a depus o plângere şi a cerut procurorilor să-l găsescă pe cel care i-a ştirbit imaginea.

Chiar dacă ancheta e în plină desfăşurare, like-uri continuă să curgă pe pagina despre care el spune că e falsă. Admiratoarele nu ştiu că trupul acoperit sumar nu e de fapt a lui Florin Antoniu. Încurcate sunt căile facebook-ului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Consilier PPDD, gol pe Facebook!